|
|
#9 | ||
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Cytat:
![]() Łoo, panie poniżej, miał pan rację, że pana zjadę Ale do rzeczy.Wyeksponowanie dwóch rodzajów drzwi na jednej ścianie to nie był najlepszy pomysł, podobnie jak opustoszenie ogrodu. Żadnego drzewka, nic? (to z tyłu domu się nie liczy) I masz iście pomysłowy dach! Salon w ogóle mi się nie podoba. To jedno zdjęcie wieje taką pustką! I podłoga jest straszna. Kuchnia... Mogłeś tym szafkom dać inny kolor+ta wszędobylska tapeta zaczyna mnie już nudzić ;< Ah, i lodówka ma świetną teksturę, nie ma co! (te zielone plamy, mmm :]) A ten kąciczek wygląda tak smutno! ![]() Nie rozumiem, co sobie wyobrażałeś stawiając w łazience taki prysznic przy nowoczesnym kibelku i umywalce. A to lustro nie za drogie? ;o Domek na sztalugach wystarczył, żebym pomyślała "dziecko", ale chyba przesadziłeś z tą dziecinnością w sypialni. Naprawdę poprawiałeś te zdjęcia? Bo na jednym widzę taki niebieski fragmencik :] To drewno z sypialni jest o niebo lepsze Gdzie ona trzyma ciuchy?! Niezasłonięte okno? Haha, to sąsiedzi mają niezły widok ![]() ![]() ![]() I Simek na zdjęciach rzutów raczej się NIE zamieszcza ![]() Domek jest bardzo smutny i zimny. Tego się nie spodziewałam. Już nie mówiąc o tym, że nie do końca go przemyślałeś. Nie polecam mieszania neta z Eaxisem. Nie na tym etapie. Ćwicz dalej i uważaj, jak obrabiasz zdjęcia. 5/10 + Cytat:
Jesteś hardkorem!
Ostatnio edytowane przez Liv : 21.02.2012 - 16:07 |
||
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|