|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Pora na surową ocenę...
Absolutnie nie podoba mi się bryła. Wielki klocek, taki nie zachęca do odwiedzenia centrum. Poza tym, te schody kojarzą mi się z przeciwpożarowymi. Z zewnątrz ten budynek przypomina mi bardziej stary pensjonat w Pogorzelicy, niż pasaż handlowy. W holu nie podobają mi się te kafelki i koszmarne rury. Ogólnie zmieniłabym kolorystykę. W łazience jest tylko jedna toaleta? Nie wyobrażam sobie kolejek do niej. I strasznie tam ciasno. Kafelki też mi się nie podobają.Restauracja już jest lepsza. Byłaby naprawdę fajna, gdyby było więcej stolików i gdyby one były jakoś rozmyślnie ułożone, a nie porozrzucane po całej sali. Ta sala sezonowa to fajny pomysł, podoba mi się Tylko dałabym jakieś ozdoby na ściany i wywaliła te rury. Po co one tam są? Teraz chowa się wszystko w ścianach i sufitach, żeby to schludnie wyglądało.Na pierwszym piętrze toaleta jest jeszcze dziwniejsza. Takie można spotkać na stacji benzynowej, a nie w centrum handlowym Jeden kibelek to zdecydowanie za mało.Bar jest fajny Naprawdę dobrze wygląda, ale wydaje mi się mały. Jedyne, co bym stamtąd wyrzuciła, to te drzwi. Co one tam robią? I dlaczego akurat takie? ![]() Sklepik z grami. Nareszcie jakiś sklep w pasażu handlowym. Ale jeśli tam naprawdę ma być tylko JEDEN regalik, to zdecydowanie zmniejszyłabym to pomieszczenie. 4 ściany są puste, tylko jeden regał i kasa. To zły pomysł. Drugie piętro i W KOŃCU sklep z ciuchami! Sklep ogólnie wygląda dobrze ( ) ale nie wiem, czy chciałoby mi się drałować po schodach zewnętrznych aż na drugie piętro, by kupić sobie bluzkę. Albo sklep powinien być niżej, albo wypadałoby wstawić windy i schody ruchowe WEWNĄTRZ budynku.Na rzutach widzę, że H&M jest trochę zbyt pusty, wstawiłabym tam więcej wieszaków. Ogólnie słabo wypadł w moich oczach ten projekt. Moja ocena to 3/10. |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|