|
|
#6 | ||
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No bo wiesz, ja bym chętnie zobaczyła coś pełnometrażowego w Twoim wykonaniu! Zewnętrzne schody? A pomyślałeś o niesprzyjających warunkach atmosferycznych? Z tego, co widzę, ostatnie piętro ma niezadaszone wejście... Odpada. Wgl komu by się chciało wchodzić na 3 piętro?! Bo bynajmniej schody nie wyglądają na ruchome, a wind nie widzę. Ogrodzenia latarń i drzewek są nietrafione imo - wyglądają zbyt "ciężko". Lepiej byłoby je zostawić "jak jest". Hall wygląda dziwnie jak na mój gust ;/ Restauracja prawie OK, ale mogłeś sobie już dać spokój z tymi oknami Przecież nie po oto je się daje, żeby ja potem masowo zasłaniać! A jeśli już koniecznie musiałeś je dać (btw, przecież WB oferuje jeszcze wariant tego okna z wbudowaną żaluzją!) to mogłeś salę zrobić w zimnym modernie.Nie podoba mi się jeszcze ustawienie tego jednego stolika zaraz obok drzwi. O, tutaj: http://img442.imageshack.us/img442/7...0061c504f7.jpg Gdyby mi tam przyszło coś zjeść, to nie wiem, czy udałoby mi się to zrobić w spokoju. I zdecydowanie za dużo roślinności wokół szybu ;] Sala sezonowa? Łomatko, chyba zapomniałeś o włączeniu światła przy robieniu zdjęcia ;/ Strasznie ciemno tam jest... No i nie jestem przekonana. Kuchnia i toaleta z całego parteru wyszły najlepiej Hall wyszedł średnio, za to bar...! Drzwi i siedzenia na oknie Ci nie wybaczę! Jakbym miała kupować w takim małym sklepiku gry, to nawet nie weszłabym z obawy, że nie znajdę tam odpowiedniego tytułu A simowego EMPIKa można znaleźć do na necie i ściągnąć ![]() Cytat:
![]() Przeraża mnie ta bezkresna biel w hamie. Proponowałabym czarną podłogę albo częstsze użycie innych kolorów - obojętnie czy na podłodze, czy na ścianach. Poza tym ten sklep wyszedł Ci najlepiej Przypomina mi nawet inny sklep, gdzie zdarza mi się kupować ciuchy ![]() Placyk zabaw mnie tez nie przekonuje, jako że dzieciarnia potrzebuje więcej miejsca do zabawy! I w ogóle spodziewałam się czegoś innego po tym "zielonym zakątku". Coś nie wyszło. No i widzisz... Miło wspominam Twoje domki - bynajmniej nie miałam wtedy wielu zastrzeżeń, którymi bardzo chciałam się podzielić. Mam nadzieję, że pojawisz się kiedyś z następnym projektem i zachwycisz nas wszystkich. 6/10 |
||
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|