|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
~Ciąg Dalszy Rodziny Koksak~
![]() Angela i Eugi żyli jak najpiękniejsza ze wszystkich par świata, byli szczęśliwi.. ich związek był jedną wielką namiętnością i silną miłością.. ![]() ![]() Fuuu Stefek pije z klozetu! ![]() ![]() A tu walka z gryzakiem, kocham to psisko! ![]() Z koleżanką z parku ![]() I ze swoją Laylą, moje psiaczki ![]() ![]() Pewnego dnia Angelika zniknęła na cały dzień, Eugeniusz kompletnie nie wiedział co się dzieje, szukał jej aż w końcu znalazł ją za miastem wieczorem.. ![]() -Kochanie co się dzieje, szukałam cię cały dzień! Zaraz.. czemu ty płaczesz?? -Bo widzisz, stało się coś czego obydwoje nigdy byśmy się nie spodziewali , przynajmniej nie teraz.. -Powiedz mi o co chodzi, kocham cię i chce wiedzieć wszystko, jesteś dla mnie najważniejsza nie chce cię stracić.. -Kochanie, wiem że teraz pewnie mnie zostawisz, ale chce żebyś wiedział że nosze w sobie twoje dziecko.. - Kotku jesteś w CIĄŻY? TO WSPANIALE!!! będziemy mieli dzidziusia! Głuptasie jak mogłaś pomyśleć że cię zostawie, nie jestem taki jak każdy! Zaopiekuję się Tobą i tym maluchem.. ![]() ![]() Angelice zrobiło się niedobrze, chyba maluch, poczuł tą miłość od rodziców ![]() ![]() Moje bebusie, Tatuś cię kocha ![]() ![]() + Bonus Zdjęcie zrobione przez Eugeniusza, przyszła mamusia ![]() ![]() c.d.n... |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|