Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 29.02.2012, 14:53   #3
Aoi

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Przytulna chatka by Lubie

Nieźle
Bryła fajna, tylko trochę przeraża mnie tak wielkie okno od frontu. Wejście też nie do końca mi się podoba. Przejście od razu do salonu może być ok, ale u Ciebie wygląda to trochę jak wejście do hotelowego pokoju xd Wolałabym mieć w domu jakiś kącik, w którym mogę zostawić buty i kurtkę. U Ciebie widzę jedną parę butów pod drzwiami i stojak z wieszakami, ale dla mnie to trochę za mało.
Co do samego salonu, to trochę w nim pusto. Gdybyś tylko zmniejszył rozmiar pomieszczenia to byłoby super, bo kolorystyka i meble są fajne (chociaż nie do końca pasuje mi fotel do kanapy).
Kuchnia jest ok, ale jakoś szału nie ma. Trochę tam za ciemno i zabiję za ten okap kuchenny za oknie Proponowałabym przenieść kuchenkę w inne miejsce, albo zrezygnować z okapu. A nawiasem mówiąc: boskie krzesła Razem ze stolikiem trochę nie pasują mi stylem do reszty mebli, ale chyba wybaczę, bo mi się mega podobają
No i łazienka jest super To chyba moje ulubione pomieszczenie w domku Trochę mi tylko te okna i szafa nie pasują, ale za to musisz mi powiedzieć, skąd masz ten prysznic
Sypialnia też ładna. Mała, skromna, bez zbędnych pustych miejsc. I chcę wiedzieć, jaką szafę tam postawiłeś

Ogólnie to jest ok, ale w kuchni i salonie jest za dużo miejsca, oba te pomieszczenia bym zmniejszyła.
Moja ocena to 8,5/10

@down: w kuchni jest po prostu za dużo tych szafek, ze spokojem dałoby radę zmniejszyć pomieszczenie i zagospodarować je tak, żeby wyglądało zgrabniej.

@edit:
Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Może być przymontowany do sufitu.
No przecież nie do szyby. Ale źle to wygląda, jak na oknie wisi coś takiego.

Ostatnio edytowane przez Aoi : 29.02.2012 - 17:38
Aoi jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania