![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nieźle
![]() Bryła fajna, tylko trochę przeraża mnie tak wielkie okno od frontu. Wejście też nie do końca mi się podoba. Przejście od razu do salonu może być ok, ale u Ciebie wygląda to trochę jak wejście do hotelowego pokoju xd Wolałabym mieć w domu jakiś kącik, w którym mogę zostawić buty i kurtkę. U Ciebie widzę jedną parę butów pod drzwiami i stojak z wieszakami, ale dla mnie to trochę za mało. Co do samego salonu, to trochę w nim pusto. Gdybyś tylko zmniejszył rozmiar pomieszczenia to byłoby super, bo kolorystyka i meble są fajne ![]() Kuchnia jest ok, ale jakoś szału nie ma. Trochę tam za ciemno i zabiję za ten okap kuchenny za oknie ![]() ![]() ![]() No i łazienka jest super ![]() ![]() ![]() Sypialnia też ładna. Mała, skromna, bez zbędnych pustych miejsc. I chcę wiedzieć, jaką szafę tam postawiłeś ![]() Ogólnie to jest ok, ale w kuchni i salonie jest za dużo miejsca, oba te pomieszczenia bym zmniejszyła. Moja ocena to 8,5/10 ![]() @down: w kuchni jest po prostu za dużo tych szafek, ze spokojem dałoby radę zmniejszyć pomieszczenie i zagospodarować je tak, żeby wyglądało zgrabniej. @edit: No przecież nie do szyby. Ale źle to wygląda, jak na oknie wisi coś takiego. Ostatnio edytowane przez Aoi : 29.02.2012 - 17:38 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|