![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
NIE WYGRAŁAM ;( ;( ;(
![]() A tak na poważnie to bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo dziękuję za te dwie nominacje :* Drugie miejsce w Miluchu to jest coś - aż 10 głosów, nie spodziewałam się ![]() Gratulacje. ![]()
![]() |
#12 |
Reputacja: 14
|
![]()
Jeszcze jedna taka sugestia co do trendsettera: Ruiku i tak ma już maksymalną regulaminową liczbę rang, wobec tego równie dobrze można przyznać rangę cencie
![]() to tylko taka sugestia ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
chrupku, ale jest taka możliwość, że jeśli wygram Trendsettera, to Plasticzka oddam Lubiemu który zajął drugie msc. : )
@down - hio, hio dzięki ![]()
![]() I found my own way... :] Ostatnio edytowane przez neville : 03.03.2012 - 21:29 |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Okej, dla mnie to żadna różnica
![]() W ogóle to gratuluję ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Jejku, wygralam
![]() ![]() Dziękuję za nominacje i głosy!!!
#16 |
|
![]()
Dziękuję wszystkim, którzy na mnie głosowali i za nominacje aż w trzech kategoriach (!). Samo to było i jest ogromnym wyróżnieniem. Mogę przysiąc, że nie rozczaruję was także w tym roku ^__^ Może w następnym FA uda się coś zdobyć
![]() Kocham was wszystkich ^____^ Gratulacje dla zwycięzców, a zwłaszcza dla tych, którzy byli dla mnie największą konkurencją ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Dziękuję wszystkim, którzy na mnie głosowali
![]() ![]() No cóż, może za rok się uda ![]() ![]() Gratuluję też wszystkim zwycięzcom ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 03.03.2012 - 22:34 |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
no to tak... nie będę ukrywać, że się nie cieszę, bo bym skłamała >D
moja ranga do mnie wróciła! już za nią tęskniłam xD a tak poważniej mówiąc, baaardzo bardzo dziękuję wszystkim, którzy oddali na mnie swój głos :3 cóż, dodam jeszcze, że miałam nie łatwą konkurencję no i byłam pewna, iż w tym roku dupa z tego będzie ![]() gratuluję wszystkim, którzy wygrali i którzy zostali nominowani, to również duże wyróżnienie ^^ niech moc będzie z wami! i z płatkami śniadaniowymi.
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 03.03.2012 - 22:50 |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Ow, nie wiem co powiedzieć. Cieszę się, że zostałem doceniony, aż w dwóch kategoriach(przecież bycie konkurencją dla Człowieka w zielonych rajtuzach to nie lada zaszczyt, dziękuję). Nie spodziewałem się też, że moje prowadzenie w Mistrzu Obiektywu będzie się utrzymywało. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za oddane głosy i nominacje.
nie chcę nic mówić, ale wreszcie doczekałem się jakiejś rangi w FA ![]() Gratulacje wszystkim wygranym i biorącym udział w zabawie. |
![]() |
![]() |
#20 |
Reputacja: 11
|
![]() Ja również wszystkim gratuluję. :) Przyznaję, że nie we wszystkich sondach głosowałam, bo po prostu zbyt krótko tu jestem i jeszcze Was wszystkich nie znam, a nie chciałam być niesprawiedliwa w ocenie. ;) Mam jednak nadzieję, że za rok będę mogła z czystym sumieniem głosować we wszystkich kategoriach. :)
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|