![]() |
#24 |
Reputacja: 26
|
![]()
Zaczęłam teraz grać w "świeżym" Miłowie i rzecz jasna od razu wprowadziłam tam swoje porządki. Ale po kolei...
![]() Mortimer Ćwir oświadczył się Dinie Kaliente. Nie muszę chyba dodawać, że został przyjęty? ![]() Przy okazji, Dina tak teraz wygląda. Doszłam do wniosku, że niebrzydka z niej babka. Ale wróćmy do relacji. Te moje Simy są nieco dziwne - ledwo się zaręczyli, zaraz zaczęli się tłuc na poduszki. ![]() (Inna sprawa, że i ja wyszłam trochę z "wprawy", bo nie grałam przez jakieś 3 czy nawet 4 miesiące :o) Narzeczeni nie zwlekając przyszykowali ślub. Nie musieli czynić wielkich przygotowań, bo Kasandra rozstała się z Donem przez telefon po tym, jak zobaczyła go z Niną Kaliente. Może to i dobrze... Ślub oraz wesele odbyły się pod wieczór. Nie było może jakiegoś zatrzęsienia gości, za to pojawiła się prawdziwa gwiazda, która niedawno zawitała do Miłowa ![]() ![]() ^Chuck Norris!^ ![]() Przysięga... ![]() A tu macie resztę gości weselnych. Chucka Norrisa na zdjęciu brak, ponieważ pobiegł złożyć najlepsze życzenia młodej parze. Jest za to Don Lotario i Kasandra Ćwir (świadkowie), Aleksander Ćwir i jeszcze jakiś starszy pan, który pojawił się, choć nie był zaproszony. ![]() A tu już zdjęcie z nocy poślubnej. Więcej nie ma, żebyście sobie nie myśleli ![]() Dodatkowo: ![]() Tak teraz wygląda Kasandra Ćwir. Tak, ona. Strasznie mnie wkurzało, że jest podobna do znanej skądinąd pokojówki Kasi Langerak, a nie do własnych rodziców. Z lekką pomocą paru kreatorów (m.in. Simgaroop) oraz userów (m.in. Liv) przywróciłam naturalną kolej rzeczy. Tu trzeba dodać, że z Donem rozstała się w sposób pokojowy. ![]() Podobnie postąpiłam z jej bratem. ![]() Natomiast Ninie wystarczyło zmienić styl ![]()
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 10.04.2012 - 19:46 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|