![]() |
#11 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Znaczy, że mają być :
1. Jedno z przed metamorfozy (lustro) 2. Dwa po metamorfozie (twarz i cała) 3. Jedno zdjęcie z trybu życia (czy z trybu życia można więcej ? Jeżeli tak, to jaki jest max)
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
rany, ja chyba to napisalam po chinsku... :/
jedno sprzed metamorfozy (widok w lustrze; tu: jak Dina Kaliente) dwa po metamorfozie (widok w lustrze; z przodu i z profilu) jedno z trybu gry. |
![]() |
#13 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
EDIT: Co do używania defaultów to się zgodzę, bo nie wiadomo do końca, jak mamy to rozumieć: czy metamorfozy z wszelkimi zamiennikami, zostaną dopuszczone do konkursu czy może chodziło o to, że mamy używać wyłącznie tych domyślnych, czyli takich, którymi obdarowali nas panowie z EA? Na szczęście wypowiedzi Centy trochę rozjaśniły sytuację. Wygląda na to, że zamienniki są dozwolone, ale tylko w wypadku, kiedy zbytnio nie odróżniają się od oryginału.
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 17.04.2012 - 12:17 |
||
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
<facepalm> |
||||
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
można używać masek? tzn tych, które zmieniają kształt nosa, dodają cień itp? tak, jak w poprzedniej edycji
|
![]() |
![]() |
#16 | |||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Malin, a propos niejasności.
Dla porównania: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poza tym, na forum "zamienniki" są nazywane "defaulty", tego "replacements" już nie dodajemy, i ten, kto tu dłużej siedzi, raczej bardziej powołuje się na niedosłowne znaczenie tego słowa. Ale dobrze, że wątpliwości zostały wyjaśnione. Trochę mnie przeraża ten rozmiar, bo fotki będą pewnie u niektórych małe (800x450 to tak jak 16:9, więc na mój monitor w sam raz idealnie, ale nie każdy ma rozdzielczość w takich proporcjach). |
|||
![]() |
![]() |
#17 | |
Reputacja: 11
|
![]() @ Wojtek - bo nie podoba mi się sposób, w jaki zadajesz te pytania. Ma na celu sprowokowanie do dalszych dyskusji, które nie mają sensu (a ja, głupia, dałam się podejść). Inni potrafią te pytania zadać zwykłym, uprzejmym tonem, natomiast Ty robisz to tak, jakby Ci wszystko przeszkadzało. Prościej ujmując - czepiasz się i tyle. Ale to nie miejsce na tego typu wymianę zdań, więc w tym miejscu kończę temat.
@ Liv - rzeczywiście, kiedyś było to napisane jaśniej. Mimo wszystko, jak przeczytałam o nie zmienianiu oczu czy karnacji i jednocześnie użyciu ich jako defaultów, to jasne dla mnie było, że "default" użyty jest tu w sensie tym dosłownym, bo inaczej wychodzi masło maślane. Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Malin : 17.04.2012 - 16:41 |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
O, i kolejne pytanko ode mnie.
Czy można wplątać opis w prezentację .? Wyjaśnienie dlaczego tak, a nie inaczej ?
#19 |
Guest
|
![]()
dobrze, przepraszam za niejasnosci, pierwszy raz organizuje MTU. ciesze sie jednak, iz watpliwosci zostaly rozwiane, a ja nastepnym razem postaram sie nie popelniac tego typu bledow.
Lubie - mozna, ale niech ten opis bedzie krotki, wszak chodzi o stylizacje a nie pisanie epopei. e: aha, 0lka - nie, sądze, iz masek nie mozna uzywac tym razem. |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Mam trochę idiotyczne pytanie. Jak dodaje się zdjęcia/obrazki? Czy trzeba najpierw zrobić link? Bo jak klikam przycisk powyżej (Insert Image) to jest kod HTML i czy pomiędzy znacznikami trzeba wkleić link? Dziękuję za odpowiedź
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|