|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
jeny, chodzi o to, aby zrobic stylizacje simek - w tym UMALOWANIE. jak ją umalujesz tak, ze wyszczuplisz jej nos, to brawo dla ciebie, jestes dobra makijazystka. co to za zakladanie masek, w prawdziwym zyciu tez je sobie zakladasz na twarz i dopiero potem sie malujesz? na tym polega konkurs, aby dobrac fryzure, ciuchy i MAKIJAZ.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Archeolog Renesansu
Reputacja: 55
|
Większość masek na nos czy na kąciki ust należy do makijażu.
W regulaminie jest, że można używać pudrów, ect. - w/w maski zazwyczaj znajdują się w pudrach. Ja już się totalnie pogubiłam.
|
|
#3 | |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
Cytat:
Nie sztuka jest zrobić simkę z maską, która koryguje twarz czy nos. Bo co trudnego jest nawalenie wszystkich masek, jakie posiadamy i dobranie włosów? Sztuką jest zrobienie z CZEGOŚ (bo tak mogę nazwać Clarię), coś naprawdę wielkiego, bez korekty twarzy, a w ogóle zrobić coś pięknego samym maxisem czy EAsisem. Według mnie, "wycofanie" masek z konkursu jest dobrym pomysłem.
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 11
|
Na pewno sprawiedliwym. Nie każdy ma (chyba
) zestaw kilkudziesięciu masek, diametralnie zmieniających wygląd Sima i pozwalających stworzyć bóstwo. To trochę wyrówna szanse. Ja w sumie również nie narzekam na taki obrót sprawy. Jak mówiłam, miło by było, gdyby można ich było użyć, ale bez nich przecież tragedii nie będzie. A pisałam wcześniej, bo w pewnym momencie się pogubiłam. Teraz jest już wszystko jasne. |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|