![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
To jeżeli jest tu tak cicho, to ja się udzielę.
![]() Pograłam jednym z dzieciaków Cassiel, mianowicie Jackiem. Rovena i on już się wyprowadzili, obu zrobiłam już domy, ale jednak Jackiem pograłam dłużej i ciekawiej. ![]() Więc.. Nie wiem, czy pamiętacie/wiecie, ale Jack chodził z Holy Alto. Po przerobieniu, stylizacji itp była na prawdę ładna. ![]() Nocne schadzki. ![]() ![]() Tu już po 'wprowadzeniu' się Holy (ll?). Młodzi szaleją a szaleją... ![]() Zapędzili się! ![]() No tak.. To już standard, nie będę udawała, że nie wiecie, czemu wymiotuje. ;d ![]() Oo, a tu koniec szkoły! : ) ![]() Romanse, romanse.. ![]() ![]() No i zawiadamiamy Jacka o ciąży! Radość jest, ale gdzie pierścionek..? ![]() Od kiedy chłopak dowiedział się o tym, że będzie tatą, cały czas wyręczał Holy ze wszystkich obowiązków. Gotował jej wszystkie ulubione dania, a ponieważ była wegetarianką musiał się dodatkowo trudzić. ;p ![]() A, nie powiedziałam. Jack jeszcze przed wprowadzeniem się Holy zaadoptował konia. Nazywa się Charlie i go uwielbiam. :3 ![]() ![]() ![]() Przejażdżki, mmm, ładne widoki. ![]() ![]() Rodzinny posiłek. A jaki brzuch, hohoh! ![]() A w środku nocy co? Pobudka i do szpitala! ![]() Jakaś kobieta zaczęła mi panikować, haha. ![]() I tutaj tak. Urodziły się bliźniaczki, oczywiście wyszły mi a'la deski, więc od razu je przeniosłam do raczkującego wieku. Tutaj Holy z June.. ![]() A tu Jack z April. ![]() ![]() Tyle ciekawostek. Wstawiajcie swoje rodziny!!
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|