![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Horsez - Laura i Sara wciąż są piękne
![]() ![]() @xaga16xlove - prooooooszę, niech Florence nie wybaczy Damonowi! suodkie te dzieciaczki, tylko trochę za bardzo podobne do ojca xd @myrtek98 - zakochana Alice ![]() @easey - Ayumi strasznie szybko rośnie o.O co dodajesz zdjęcia to ta już w innej grupie wiekowej xd @Stephenowa - spraw im siostrzyczkę - Mai, tak dla uzupełnienia ![]() tymczasem, moje trojaczkowo ![]() dzieciaczki się bawią... ![]() zbiorowe sikanie, rozwala mnie to xd ![]() i znów na jeźdźcach (tym razem ładnie schodziły =.=) ![]() ![]() ![]() ![]() i w końcu nadszedł czas urodzin. (co mnie niezmiernie cieszy, bo oznacza powrót do... starego domu ![]() ![]() ![]() i rodzice ![]() ![]() Duża-mała B. z rodzeństwem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i urodziny maluchów ;d Shiloh: ![]() Nate: ![]() i Rosie: ![]() a co z nich wyszło? to już następnym razem. przepraszam was niezmiernie za to, że wszędzie się coś dzieje, a Archibaldowie po prostu żyją, ale po 1. brak czasu ostatnio (egzaminy i zbliżający się koniec roku) a po 2. co ja mogę robić z 3 maluchów? ledwo ogarniam xd newer majnd, do napisania ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|