Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.05.2012, 19:14   #1
Aoi

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simy Avis

Jedna z moich ulubionych fryzur A simka śliczna, naprawdę. Szczególnie oczy mi się spodobały. Ale mam wrażenie, że te zdjęcia są... ściśnięte? Coś mi nie pasuje.
Aoi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.05.2012, 19:59   #2
Malin

Reputacja: 11

Nooo, fryzura bardzo ładna, ale w moim odczuciu należąca do tych "niebezpiecznych", szczególnie przez tę grzywkę. Użyta do nieodpowiedniego typu urody czy kształtu twarzy potrafi przytłoczyć i sprawić, że Sim nie wygląda dobrze. Tobie jednak udało się ją dopasować wyśmienicie.
Lucy jest śliczna, rzeczywiście oczy ma piękne, usta też mi się bardzo podobają. Jedyne, do czego się przyczepię, to strasznie długa szyja, trochę za bardzo rzuca się w oczy. Poza tym, Simka pierwsza klasa. Widać, że pomogły Ci rady komentujących, bo tworzysz coraz ładniejsze postacie. Tak trzymać.
9,5/10 (0,5 zabieram za tę szyję
Malin jest offline  
stare 03.05.2012, 21:14   #3
Avis

Reputacja: 10

Dziękuję wszystkim komentującym
Cytat:
Napisał Malin
Nooo, fryzura bardzo ładna, ale w moim odczuciu należąca do tych "niebezpiecznych", szczególnie przez tę grzywkę. Użyta do nieodpowiedniego typu urody czy kształtu twarzy potrafi przytłoczyć i sprawić, że Sim nie wygląda dobrze.
Zgadzam się z Tobą, ta fryzura ma dość... specyficzne oddziaływanie na urodę simek- niektóre wyglądające w każdej innej fryzurze strasznie w tej wyglądają... może nie dobrze, ale normalnie. Niektóre chociaż ładne w tej fryzurze wyglądają strasznie... itp.
Cytat:
Napisał Malin
Jedyne, do czego się przyczepię, to strasznie długa szyja, trochę za bardzo rzuca się w oczy.
Chyba podniosłam twarz dość mocno
Cytat:
Napisał Malin
Widać, że pomogły Ci rady komentujących, bo tworzysz coraz ładniejsze postacie. Tak trzymać.
Ojej, prawie, że się wzruszyłam. A tak na poważnie- biorę do serca wasze rady, staram się poprawiać to na co zwracacie uwagę.
Cytat:
Napisał Kenny McCormick
Ma zabardzo uniesione kąciki ust :/
Może faktycznie, ale ona właśnie taka miała być- zawsze pogodna i uśmiechnięta

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania