|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Wszyscy macie super rodzinki
![]() kicaj Jejuu jaka Alba jest śliczna Mi się bardzo podobał jej stary image ^^ ![]() Zazdroszczę Wam drzew,simów, pomysłów. Na razie chyba Hayate nie bd w ciąży. Już jej to odpuszczę ![]() MAŁO ZDJĘĆ. Rodzina Hinami Abigail martwiła się o córkę, bo nie wróciła na noc. Starała się myśleć, że to przez śmierć ojca. Może chciała od tego odpocząć? ![]() Tymczasem była w jakimś pomieszczeniu. Dziewczyna starała się podnieć, ale nie miała na tyle sił. Jednoznacznie nie miała siły, aby uciec. ![]() -Widzę, że królewna się obudziła-Rudowłosy zaczął się z niej nabijać. Hayate nie wiedziała co ma zrobić. Zaczęła krzyczeć po pomoc. ![]() Hayate chciała uciec, mężczyzna złapał ją za nogę. ![]() Nagle wbiegł znajomy dziewczynie blondyn. Nie mogła sobie przypomnieć skąd go zna. Hayate nachodził dziwne myśli. ![]() -Hikaru! Wiedziałem, że to ty..- Krzyknął blondyn -Haha myślisz, że mi coś zrobisz, że się ciebie boję? Od zawsze cię nienawidziłem.. Teraz z tobą skończę i skończę z nią-Hikaru sięgnął po nóż. Nie zdążył, blondyn uderzył go, że uderzył się w głowę tracąc przytomność. ![]() ![]() Blodnyn przedstawił się -Jestem Daichi Kihara. (Ciekawe czy ktoś taki jest xD) Nie wiesz kim jestem, wytłumaczę Ci to.. -Nie, nie chcę. Jestem Hayate. Tak naprawdę dziewczyna nie wiedziała co się stało,była roztrzęsiona, chciała żeby tego nie było. ![]() C.D.N Wiem, że się zbłaźniłam, nie miałam pomysłu a nie dodawałam nic chwilę..
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|