|
|
|
|
#1 | ||
|
Reputacja: 11
|
Jak to możliwe, że ja wcześniej nie komentowałam? 0.o
No więc skomentuję wszystkie simki, żeby nadrobić zaległości (wybacz za długi komentarz! ) 1. Amarel - nie podoba mi się nos (chyba, coś mi w niej nie pasuje, nie potrafię określić co), jest albo zbyt długi, albo zbyt szeroki - do wymiany Co do prezentacji, to zdjęcia w bardzo słabej jakości. 2. Jona - Simka by była prześliczna, gdyby nie te brwi... Męskie? Nie wiem, ale tak to wygląda. Totalnie nie pasują. Świetne włosy, ubranie jest cudowne *.* Jakość idealna, od razu widać poprawę ![]() 3. Sander - Usta wydają się być zbyt grube. Spodnie okropne :c Piegi nie pasują. Oczy ma śliczne, fryzurę również Jak na pierwszego osobnika płci brzydkiej, wyszło dobrze ![]() 4. Selma - komentowałam ją już O.o (strona 3 )5. Olivia (moja imienniczka! xD) - Pierwsze zdjęcie jest fantastyczne *.* Ruda jest śliczna, nic bym nie zmieniała, ideał! Mogę poprosić ją do pobrania? ![]() 6. Agnes i Linda - obydwie śliczne, ogólnie powiedziałabym, że ubrania do wymiany, ale akurat im pasują Agnes jednak podoba mi się bardziej, gdyż w Lindzie cos mi nie pasuje, jednak do końca nie wiem co ![]() 7. Ingela i Gand - zakochańce, jak słodko *.* Simka jest idealna, zakochałam się chyba 0.o W Gandzie usunęłabym piegi + Cytat:
![]() 8. Elin - Jeju, jaka cudna prezentacja Co do Simki - skin śliczny, piegi widać 10/10 ![]() 9. Mikaela - PROSZĘ PROSZĘ PROSZĘ PROSZĘ dasz ją do pobrania ? BŁAGAM !IDEAŁ, WSPANIAŁACUDOWNAFASCYNUJĄCA ♥.♥ 1000000000000/10! Prezentacja jest fantastyczna, Simka jeszcze lepsza ![]() Cytat:
10. Lilo - anorektyczka Ma smutne oczy, dobrze, że nie dałaś jej makijażu. 8/1011. Ester - oczy zbyt oddalone od siebie, fryzura mi się nie podoba (wolę długie włosy ), ale akurat jej pasuje Pieprzyki do usunięcia Sukienka bardzo ładna. 6/10Ogólnie widać postępy, idzie Ci coraz lepiej! (nie wliczając Ester, jakoś nie przypadła mi do gustu, wybacz! ) Jeśli chodzi o zdjęcia, to są wspaniałe Czekam na kolejną Simkę. No i błagam, mogłabyć dać Olivię i Mikaelę [jak to sie odmienia? haha xD] do pobrania? Proszę
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
![]() Cytat:
), więc będę próbować wrzucać w nocy. Za dnia nie mam szans, bo przy tak dużych paczkach zrywa mi połączenie Podobnie będzie z Olivią. Tak więc, cierpliwości ![]() Cytat:
A tak poważnie - od jakiegoś czasu ubóstwiam Simy maxis-matchowe, a zwłaszcza ich szerokie, wielkie nosy. Są po prostu piękne! Chciałam, żeby Ester wyszła w tym właśnie stylu, dlatego nos jest szeroki i oczy sprawiają wrażenie trochę zbyt oddalonych od siebie. Tak naprawdę próbowałam je zbliżać, ale wtedy nie byłam zadowolona z nosa, więc takie pozostały. Coś mi się zdaje, że chyba średnio się tu przyjmie, no ale liczyłam się z tym ![]() Bardzo dziękuję za tak długi komentarz, lubię takie xD |
|||
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|