![]() |
#39 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej. Nie wiem czy już się naprawił imgur, ale jeśli zdjęcia się nie pokażą kasuje ten post.... echhh... boje się
![]() Rodzina Ryan Zapowiadał się zwykły dzień. Matt czatuje.. ![]() Dakota się wszystkim podnieca.. xD ![]() No a Callie zmieniłam ubrania. Szybko wyszła z pokoju żeby do kogoś zadzwonić. -Alyssa? Cześć! Tu Callie, czy możesz przyjechać do Sunset żaby mi pomóc w przemianie mojego domu? To ma być niespodzianka dla mojego męża. Przyjedziesz, proszę! -Zepsułaś moją niespodziankę, wiedźmo! ![]() ![]() -Naprawdę!? Ale się cieszę! Musimy w tym domu zmienić wszystko! Czekam pa. -Pa. Niedługo dojadę. ![]() Kilka godzin po ich rozmowie, przyjechała tu piękna młoda kobieta.. ![]() Callie od razu ją zauważyła przez okno. Szybko wybiegła na dwór ją przywitać. ![]() -Alyssa!! Jak ja cię dawno nie widziałam! Opowiadaj jak tam w Bridgeport! (stamtąd niby pochodzą xD) -Jak sie za tobą stęskniłam! Posłuchaj, u mnie wszystko dobrze. Dostałam awans, no i mniej przyjemna wiadomość...posłuchaj...Brian... mi się oświadczył!! ![]() -Naprawdę!? Aaaa!! Jak superowo! -No wiem! xD ![]() -No a co tam u ciebie? Jak tam u małej? -Wszystko dobrze ![]() -Musisz poznać moją rodzinkę! http://i.imgur.com/fA5ios.jpg?2 (tu dam link bo za duże) -Chodźmy od razu. A w ogóle kiedy robimy przemianę domu? - Jak Matt wyjdzie do pracy. ![]() I poszły obie do domu Callie. -Cześć jestem Alyssa. -Wow...eee.. to znaczy Cześć jestem Matt. (żaby mi koleżanki nie podrywał ![]() ![]() Alyssa gdy tylko zobaczyła Dakotę od razu do niej pognała. Mała ją pokochała, tak samo jak Alyssa ją. ![]() No i wreszcie więcej zdjęć nie mam na imgurze i na kompie też.. Teraz muszę iść grać i je zrobić. Mam nadzieję że imgur się naprawił ...zaraz się dowiem.. ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|