|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za reorganizacją "OJSG" przedstawioną w pierwszym poście? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
26 | 83.87% |
Nie |
3 | 9.68% |
Chciał(a)bym coś zmienić - proszę opisz |
2 | 6.45% |
Głosujących: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To może dopuszczenie pisania post pod postem w pewnych odstępach czasowych, ja wiem, 3 dni przerwy między jednym a drugim?
Z edycją jest ten problem, że posty edytowane nie wyświetlają się jako nieczytane, więc ci, którzy wcześniej już by je widzieli nie zorientują się, że dodane zostało coś jeszcze (chyba, że maniakalnie będą sprawdzać ten sam temat). (Przepraszam, że ja tak z doskoku, egzaminy się zbliżają niestety.) |
|
![]() |
#2 | ||
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
I także myślałam o dwóch - The Sims 3 - i patrząc jaką popularnością cieszy się 2 - także The Sims 2 ![]() Cytat:
![]() Zgadzam się z tym, że czasami wypada dać ppp ![]() Klusek - jeżeli pozwolisz wziąć swoje wypowiedzi do regulaminu nowego działu, to by bardzo ułatwiło pracę. Chociaż nic jeszcze nie jest przesądzone ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Co do posta pod postem, mogłyby być dodawane tylko, jeśli są to historie, czyli: Post 1: Historia Sima Jan Nowak. Post 2: Jan Nowak znajduje miłość. Post 3: Jan Nowak ma dziecko i zdradza żonę! Post 4: Jak Wam się podobają moje historie? <--- post usunięty, bo niezgodny z regulaminem. Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 02.06.2012 - 18:45 Powód: BBCode się popsuł, poprawiałem. |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|