![]() |
#602 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#603 |
|
![]()
No ale szybciej i prościej jest w takim razie wywalić wszystko z EA Games, niż reinstalowac wszystko.
![]()
![]() |
#604 | |
|
![]() Cytat:
Spróbowałanym ich najpierw wyprowadzić
Ostatnio edytowane przez Dżiglipaff : 04.06.2012 - 20:42 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dzięki, spróbuję. (A tak BTW to jak wyskakiwał ten błąd, to zdaje mi się, że jego nazwa kończyła się na "Franciszek".) Reinstalkę muszę odłożyć na później, bo nie mam chwilowo w posiadaniu podstawy. XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Reputacja: 12
|
![]()
Hej : )
Mam taki problem, że gdy chcę uruchomić se warsztata normalnie, to mi wychodzi, że działanie aplikacji zakłucone... Dlaczego? Dziś impotrowałem przez SimPE paru simów (manekinów również.)
![]() |
#607 |
Reputacja: 11
|
![]() Mi po wyciągnięciu urodzonych w grze Simów przez SimPe, posypała się cała gra i musiałam reinstalować. Na początku nie widziałam żadnego związku, wszystko robiłam wg instrukcji z poradnika, ale gdy Rudzia mi napisała, że też miała problemy po wyciąganiu Simów przez ten program, stwierdziłam, że to chyba przez to. Dała mi radę, aby wyciągnięte Simy sklonować w Warsztacie, zwyczajnie je tam zapisać, a pierwowzory i pliki w folderze SavedSims po prostu usunąć.
Rady dla Ciebie nie mam, bo się na tym nie znam (a już tym bardziej, że w ogóle Ci się Warsztat nie otwiera), ale chciałam zwrócić uwagę na to, ze wyciąganie postaci przez SimPe chyba wcale takie bezpieczne nie jest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Reputacja: 12
|
![]()
To może coś da, jak usunę te simy z folderu?
![]()
![]() |
#609 |
Reputacja: 16
|
![]()
PONAWIAM PO RAZ SETNY I DODAJĘ NOWE PROBLEMY.
Przeniosłem nagrobki z parceli domowej na miejski cmentarz. Wszystko zapisałem i wyszedłem do otoczenia, bo chciałem je ustawić. Niestety, nie ma ich tam. Za to kiedy simka, która "wysłała" nagrobki pojedzie na parcele to stoją normalnie przy ulicy. :< Kolejny problem. Czy mogę jakoś zmienić simowi karnację/skin? Bo gram sobie rodzinką i facet ma zbyt ciemną karnację i w grze to brzydko wygląda. :< I jeszcze jeden. Ostatnio jednemu z moich simów po nauczeniu się tańca z tym płonącym kijem w Twikki w wyposażeniu pojawił się jakiś przedmiot, który nie ma postaci, ale jest ikonką tego tańca i coś tam po angielsku napisane. WTF? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Guest
|
![]()
haha, blagam, pomocy ; )
zachcialo mi sie grac w trybie okienkowym, wiec szukalm poradnika. znalazlam. no i nie doczytalam do konca i tylko spacje kliknelam i nic wiecej. a teraz doczytalam, ze trzeba rowniez dodac -w. coz ![]() tyle, ze teraz nie moge tego edytowac, bo jest zbalokowane. pomoze ktos? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 242 (0 użytkownik(ów) i 242 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|