Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.06.2012, 22:19   #1
Ilona
Guest

Domyślnie Odp: Oceń administratora/moderatora część druga!

widzę,ze zdobyłam najwięcej negatywnych opinii,jeżeli mnie nie było widać,to dlatego,ze miałam problemy ze zdrowiem oraz dwie przeprowadzki i meblowanie mieszkania,a do tego jeszcze pracuje i w dzień i w nocy

Cytat:
Ilona służy pomocą, choć wydaje się z tego niezadowolona, że w ogóle ktoś do niej raczył napisać. Rzadko gdziekolwiek ją widzę. Łatwo wyprowadzić ją z równowagi, powinna nabrać trochę dystansu do siebie i nie brać wszystkiego na poważnie.
jeżeli ktoś uważa,ze jestem niezadowolona z jego wiadomości,to niech po prostu do mnie nie pisze,ja lubię otrzymywać wiadomości,listy,smsy...ale nie zawsze mam czas,żeby na nie od razu odpowiedzieć.

Cytat:
mam wrazenie, ze czasem userow traktuje jak najgorsze mozliwe zlo
to co ja tutaj robię od ponad 4 lat?

Cytat:
Ilona na pewno jest bardzo pomocna ale nie jestem pewien czy stara sie wykonywac poprawnie swoje obowiazki. Czasem sama lamie regulamin i daje zly przyklad.
hmm lamie regulamin,proszę o przykład,bo jeszcze nade mną jest administracja i jeżeli bym naprawdę złamała regulamin,to bym została o tym powiadomiona
daje zły przykład,przepraszam ,ale komu,ponieważ od nikogo nie wymagam,aby mnie naśladował,jestem indywidualistka i chodzę własnymi drogami

Ale mimo to dziękuję wszystkim za opinie i jak stare przysłowie głosi "jeszcze się taki nie urodził,co by wszystkim dogodził".Jestem często na forum bez logowania

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania