|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Babcia może i świruje, ale Blair nie jest łatwą nastolatką. Przydałaby się jej jakaś życiowa lekcja, albo coś. Takie zfochowane dziewczątko musi dostać po łapkach.
Pamiętnikowa wersja jest ok
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
O calkiem ciekawie sie czyta takie cos....nom babcia twardo wychowuje Blair, ale i dziewczyna nie daje za wygrana...obie sa uparte ;p przydaloby sie cos naszej nastolatce <lub ktos :3> kto ja uspokoi....hje hje hje
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
fajny pomysł z tą narracją w 1 osobie ;D wlasnie, dziewczyna nie powinna byc taka samotna ;p
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
taka tam rozpuszczona Blair hahahha. oi znam to, nawet jak się nie jest jedynakiem, to takie rzeczy się zdarzają
ale rzeczywiście babcia powinna przemówić jej do rozumu, albo Blair powinno się coś stać (wiem, zua jestem) może by zrozumiała więcej ; )
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 14
|
Blair jest ładnie w kolorowych końcówkach
![]() Jakich kremów używa babcia Blair bo w ogóle nie ma zmarszczek ani niczego. Jak pupcia niemowlaczka !!!Czekam na next
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
super macie rodzinki
Rodzina Star/Ryan Jak mówili, tak zrobili ![]() ![]() Wzięłam ich na plaże, gdzie często chodzę jak mam dom w Sunset ![]() Czulości tutaj nie szczędzili...(widzicie co w chmurce )![]() Ale dzisiaj byl upalny dzień w Sunset, szybko wskoczyli w stroje kompielowe Callie się opala, a Matt robi drinki ![]() ![]() Matt zrobił niezłe drinki..aż szkoda bym mogła się odwdzięczyć za tą mine przy sałatce xD ![]() ![]() Do Callie ktoś wysłał sms, Była to jej najlepsza przyjaciólka z liceum, Alyssa. ![]() Dość szybko nadeszła ta godzina... czyli czas na kino! ![]() ![]() Po filmie przenieśli się na swoje podwórko ![]() ![]() ![]() a że był wieczór... kto wie co będzie dalej??? ![]() nadal krótko.. ale
![]() Ostatnio edytowane przez Megan : 28.05.2012 - 18:13 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Hej. Nie wiem czy już się naprawił imgur, ale jeśli zdjęcia się nie pokażą kasuje ten post.... echhh... boje się
![]() Rodzina Ryan Zapowiadał się zwykły dzień. Matt czatuje.. ![]() Dakota się wszystkim podnieca.. xD ![]() No a Callie zmieniłam ubrania. Szybko wyszła z pokoju żeby do kogoś zadzwonić. -Alyssa? Cześć! Tu Callie, czy możesz przyjechać do Sunset żaby mi pomóc w przemianie mojego domu? To ma być niespodzianka dla mojego męża. Przyjedziesz, proszę! -Zepsułaś moją niespodziankę, wiedźmo! . Właśnie tam jadę!![]() -Naprawdę!? Ale się cieszę! Musimy w tym domu zmienić wszystko! Czekam pa. -Pa. Niedługo dojadę. ![]() Kilka godzin po ich rozmowie, przyjechała tu piękna młoda kobieta.. ![]() Callie od razu ją zauważyła przez okno. Szybko wybiegła na dwór ją przywitać. ![]() -Alyssa!! Jak ja cię dawno nie widziałam! Opowiadaj jak tam w Bridgeport! (stamtąd niby pochodzą xD) -Jak sie za tobą stęskniłam! Posłuchaj, u mnie wszystko dobrze. Dostałam awans, no i mniej przyjemna wiadomość...posłuchaj...Brian... mi się oświadczył!! ![]() -Naprawdę!? Aaaa!! Jak superowo! -No wiem! xD ![]() -No a co tam u ciebie? Jak tam u małej? -Wszystko dobrze ![]() -Musisz poznać moją rodzinkę! http://i.imgur.com/fA5ios.jpg?2 (tu dam link bo za duże) -Chodźmy od razu. A w ogóle kiedy robimy przemianę domu? - Jak Matt wyjdzie do pracy. ![]() I poszły obie do domu Callie. -Cześć jestem Alyssa. -Wow...eee.. to znaczy Cześć jestem Matt. (żaby mi koleżanki nie podrywał )![]() Alyssa gdy tylko zobaczyła Dakotę od razu do niej pognała. Mała ją pokochała, tak samo jak Alyssa ją. ![]() No i wreszcie więcej zdjęć nie mam na imgurze i na kompie też.. Teraz muszę iść grać i je zrobić. Mam nadzieję że imgur się naprawił ...zaraz się dowiem..
|
|
|
#8 |
|
|
Catti. -świetnie ci 'naj przyjaciele
' easy - ale ciacho... Myrtek98 - co dalej!? jestem taka ciekawa czy jej wybaczy ..ja już zmieniłam domek ale może cos jeszcze tam porobię .Ok rodzina Ryan Dziewczyny czekają aż Matt w końcu wyjdzie do pracy.Jedzą śniadanie żeby mieć siły na remont totalny... ![]() A tatuś oczywiście o swojej księżniczce nie zapomina.. ![]() -Jak wiesz kto wychodzi, bierzemy się do pracy! ![]() -Już się nie mogę doczekać! ![]() -Callie,mogę się u ciebie w pokoju przebrać? Kurczę, zawsze u was tak gorąco!? W Bridgeport było trochę inaczej.. -Tak jasne możesz, i mi już nie marudź o tym Bridgeport. ![]() Alyssa poszła się przebrać w swoje ciuchy na gorące dni.. ![]() Hmm... wyszło mi sweet ![]() ![]() -Jeeejciu!! Jak ja kocham tą małą! - bez przerwy to powtarzała Alyssa. ![]() ![]() -Pa, kochana idę do pracy. -powiedział Matt wchodząc do kuchni i dając buziaka Callie ![]() Jak Matt wyszedł Callie od razu pognała po Alyssę. -Dobra dziewczyno, ptak wyleciał z gniazda, zaczynamy! -Co? -Matt poszedł do pracy. -No to trzeba było od razu! Dalej zaczynamy! ![]() dziewczyny wyrobiły się dosyć szybko. No a raczej malarze, stolarze,itp. xD -Jejku! to wygląd świetnie! Dzieki Alyssa! -Nie ma za co! ![]() No i obie poszły robić coś ta co miały do zrobienia. Alyssa do łazienki umyć ręce, no a Callie zająć się małą. ![]() niedługo pokażę wam domek po remoncie.
|
![]() |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|