|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak zwykle zdjecia wymiataja.
![]() Fajne relacje sa miedzy rodzenstwem, raz sobie dokuczaja a zaraz sie godza, tak jak powinno byc. Widac, ze James jest samotnikiem w szkole, dobrze ze siostra zmienila grupe wiekowa to beda razem chodzic. Ciekawe czy planujesz kolejne dzieciaczki? U ciebie wychodza takie sliczne, wiec nie przestawaj ich rozmnazac ![]() Czekam na nastepny odcinek ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Mile : 13.04.2013 - 16:40 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Tja, mi policja też zawsze daje uciec złodziejom, oni są wszyscy w jakimś spisku chyba
![]() Trevor podkładający głos pluszakowi? Ciężko mi to sobie wyobrazić, chciałabym to usłyszeć, hah ![]() Z Jamesa jest taki fajny dzieciak, no kurczę ![]() ![]() ![]() Serio, dzieciaki masz śliczne, zazdrosnam ![]() czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Eyvee, jak ja niesamowicie bardzo mocno zazdroszczę Ci takich pięknych simów!
Jezuu, Trevor, James, Cornelia, Angela... Jestem po uszy zakochana! I w sumie tylko po to piszę ten komentarz. :3 Swoją drogą, dodam tylko, że na tych ostatnich zdjęciach młodzi wyglądają bardziej jak para niż jak rodzeństwo... ![]() Daj więcej! ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Kurna, James z Cornelią... Słodkie simy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Jak widać sielanka, niech trwa wiecznie.
Trevor i jego klata ![]() Mała ładna dziewczynka :] Rozumiem, że rodzeństwo, ale proszę nic więcej xDD I czasami mylisz Jamesa z Treveorem XDD
![]() |
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
Masz prześliczne dzieci Eyvee.
Nie wiem czy to dziwnie zabrzmi, ale nie wiem co pisać. To, że masz *****iste zdjęcia to już wiesz, to że masz bardzo ładne dzieci też wiesz, to że ogólnie masz pięknych simów wiesz, to że prowadzisz świetną historie wiesz. Co ja mogę więcej pisać ? Czekam na next |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Dzieki wszystkim
![]() Oto kolejne fotki, a zarazem......ostatnie w Moonlight Falls ![]() ![]() <znudzilo mi sie te ponure, wiecznie ciemne miasti ![]() Rodzina Marville ciag dalszy Angela pichci przepyszna zapiekanke ![]() ![]() Zas Trevor....ulepsza kibelek ![]() ![]() Dzieciaczki w tym czasie bawily sie podczas kapieli ![]() ![]() ![]() Trevor znowu ponawia kariere policjanta....opieka nad dziecmi pochlonela mu za duzo czasu xD ![]() Czarowanie w slipkach .....nie ma co O.o ![]() Cornelia cwiczy pisanie - w przyszlosci chcialaby napisac swoja wlasna ksiazke. ![]() Meska gra w szachy - ojciec i syn xD ![]() Festiwal jesienny - Angela i Trevor zajeci soba, Cornelia smieje sie z widoku rodzicow, a James.....no coz zostawi to bez komentarza xD ![]() James straszy ludzi widlami ![]() ![]() A Cornelia bawi sie w psikusy ![]() ![]() James i gra w "zbijaka" na maszynie....ech te uczucie porazki ![]() ![]() Cukierek albo psikuuus ![]() ![]() Szkoda zachodu na glupie slodycze.... ![]() Czas spac, marsz do lozek. ![]() ![]() ![]() Angela rozmawia z dziecmi na temat przeprowadzki do nowego miasta...dzieci nie mialy nic przeciwko temu byly bardzo ciekawe nowego miejsca. ![]() Angela pozegnala sie z Promykiem, poniewaz podroz jest zbyt dluga, a nie maja jak zabrac zwierzaka ze soba....jesli bedzie okazja, moze jeszcze sie kiedys spotkaja. ![]() ![]() I tak na dzien przeprowadzki....zaczal padac snieg, ktory zapoczatkowal nowe zycie rodziny Marville ![]() ![]() BONUS !!! TREVOR POZA KAMERA! Spiewajacy Trevor w wannie! xD buhahhahah - bez mojej ingerencji! Nie wiem czym mnie jeszcze moj sim zaskoczy ![]() ![]() ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ooo, szkoda, że chcesz przeprowadzić rodzinke, Moonlight Falls ma fajny klimat, chociaz na dluzsza mete moze sie znudzic
![]() ![]() Haha, James jest mega! Dodawaj jak najwięcej jego zdjęc ![]() ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Haha, u ciebie chyba wszystkie rodziny mają jedną wspólną cechę... Ojciec uczy syna grać w szachy
![]() Twoje historie kojarzą mi się głównie z obrazkiem simów grających w szachy z takimi zaciętymi minami ![]() Ciekawe gdzie ich przeprowadzisz... .:> Nie grałam w Moonlight, ale wydaje mi się, że to miasto jest właśnie odpowiednie dla paranormalnych :> No ale... Dzieciaczki cudne, szczególnie James ![]() Więcej zdjęć prosimy ![]() No a Trevor w wannie... cud, miód i orzeszki ![]() ![]() chcemy więcej ;p Ostatnio edytowane przez Sqiera : 16.04.2013 - 22:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
No jesli chodzi o klimat to tak - MF jest najlepsze pod tym wzgledem, ale jest strasznie ponure, nudne i puste, nawet jesli dodalam wiecej parcel....:/ Szukalam dlugo jakiegos miasta ktore nie bedzie "nudne" ale tez nie bedzie takie "zwykle" <cos w stylu SV>. Niestety swiaty do pobrania nie sa zbyt ladne i dopasowane i ciezko cos wybrac ;p
No chyba, ze ktos ma jakies podobne miasto do MF lub przerobione ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|