![]() |
#941 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko odnośnie rozdzielczości.
Niedawno zmieniłem sobie monitor. Daruję sobie wyżalenie się, że jest malutki :/ Chciałem spytać, w jaki sposób zmienić rozdzielczość gry TS3. Moje Simsy wydają mi się jakieś takie spłaszczone (i cała gra też). Tak to jest, jak człowiek przesiada się z kwadraciaka na monitor panoramiczny. Co prawda nie mogę się przyzwyczaić, ale muszę... |
![]() |
|
![]() |
#942 |
Guest
|
![]()
16:9 jest rozdzielczość panoramiczna,próbuj w opcjach,a dojdziesz do takiej,jaka Ci odpowiada,ja potrzebowałam 3m-cy,żeby przyzwyczaić się z kwadratowego monitora na panoramiczny
|
![]() |
![]() |
#943 |
Guest
|
![]()
Dzięki bardzo
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Reputacja: 14
|
![]()
Od jakiegoś czasu gram pewną rodziną stworzoną przeze mnie. Wszystko było pięknie, dopóki podczas grania, gra nie przycinała się co kilka sekund. Jest to bardzo irytujące, dzieję się tak od kilku dni. Usuwałem cache, zmieniałem detale na niższe, lecz nic nie pomogło. Na innych save' ach jest w porządku.
8gb RAM, procesor 3,6ghz x4, grafika 1gb, dysk 640gb. Proszę o pomoc ![]() Szukałem podobnego tematu, lecz w żadnym nie znalazłem odpowiedzi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Creator
Reputacja: 10
|
![]()
Jeżeli długo grasz rodziną tj od dawna, nie nadpisuj często tego pliku zapisu. Rób nowy zapis tj Używaj opcji Zapisz jako i zmieniaj nazwy. Może to coś da. Wtedy jest szansa, że nie powstanie dużo błędów lub co gorsza uda się uniknąć nieuniknionej (nie zawsze ale jednak zdarza się) po jakimś czasie niemożności grania w ogóle tą rodziną. Ja miałam podobnie im dłużej grałam rodziną tym bardziej zmulało. Aż w końcu wogóle nie dało się grać. Odkąd robię często nowy zapis to tak się nie dzieje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dziękuje za chęć do pomocy. Zrobiłem inaczej, przeniosłem rodzinę do innego miasta i problem zniknął
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
|
![]()
Mam pytanie?
Jak się cofa zapis gry? najlepiej jeśli mi dacie z fotami to będę wiedzieć oco kamon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() Wchodzisz w folder "Moje Dokumenty" później odpowiednio w "Electronic Arts" > "The Sims 3" > "Saves" Albo: C:\Users\Nazwa Użytkownika\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Saves Tutaj są różne foldery z nazwami Twoich miast, np. Starlight Shores.sims3ale jest także Starlight Shores - sims3.backup. Jak Twoje miasto nazywa się Kraków, to będziesz miała Kraków.sims3 i Kraków.sims3.backup. Teraz weź fodeler "Kraków.sims3" przenieś na przykład na pulpit, albo jak chcesz to możesz go wykasować ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
|
![]()
ok dziękuję ci Bjork jestem ci wdzięczna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
|
![]()
Mam jeszcze jedno pytanko?
Mój jednorożec nie może się wydostać czyli stoi przed domem i wpisałam kod resetsim ale nie pomogło chciałam użyć kodu moveobject on ale nie działa czy mógłby mi ktoś w tej sytuacji pomóc? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|