|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
Cześć, przepowiedziałam wam że wszystko się zmieni, nie planowałam tego, tylko moja gra sobie tak wymyśliła. xD
Rodzin..Ryan/... Alyssa cieszyła się baaardzo, powrotem do Bridgeport. -No wreszcie w domu!- krzyknęła jak tylko do niego weszła. ![]() Ale nie była tam sama... była z nią... Dakota. Już wyjaśniam. Dwa dni przed urodzinami Dakoty w wielkiej willi rodziny Ryan wybuchł pożar. Wszyscy uciekali Matt uciekał z Dakotą na rękach, Alyssa obok nich, a Callie tuż za nimi gdy All, Matt, i Dakota uciekli z domu Callie zahaczyła o coś nogą.Matt podał Dakotę Alyssie i pobiegł po Callie. Nie udało mu się uciec, Callie też. Przeżyła tylko Alyssa i Dakota . Alyssa z początku nie wiedziała co robić, postanowiła ze weźmie Dakotę do siebie, do Bridgeport. -Nie martw się mała, tutaj też będzie ci dobrze.- Tak Alyssa mówiła do Dakoty , chociaż wiedziała ze ona i tak jej nie rozumie. ![]() Dakota była jeszcze mala, więc niezbyt rozumiała co się stało. ![]() Alyssa chciała przedstawić Bridgeport małej. Wzięła ją do parku ![]() A to.. ymm bez komentarza.. xD ![]() Wzięła ją też do.. jak to się nazywało? 'Motyla coś tam' zdj. jest takie brzydkie bo przez szybę je robiłam..jeeej mogliby je od czasu do czasu umyć ![]() ![]() I zrobiło się późno na tych wycieczkach, Dakota się zmęczyła wiec Alyssa ją położyła spać. ![]() Sama była zmęczona podróżą, i oprowadzaniem małej. [img]http://i.imgur.com/7cnKt.jpg[/img obie spały ![]() Następnego dnia były urodziny Dakoty . Alyssa szybko wstała pościeliła łóżko ![]() Póki mała spała, wyjęła tort z lodówki http://i.imgur.com/tPreU.jpg I Dakota wstała idealnie. ![]() I dmuchamy świeczki.. ![]() Rośniemy.. ![]() I oto nowa Dakota ![]() Zjadła torcik ze swoją 'ciocią' jak ją Alyssa kazała nazywać ![]() ![]() -Wszystkiego najlepszego słonko! -Dzięki ciociu ![]() ![]() -Mam dla ciebie super niespodziankę... -jaką? -No więc .. jedziemy do Chin! ![]() -Eee!? Serio? -No jasne! -OMG kocham cię! ![]() Noo... dziękuje za uwagę. trochę zmian co nie?
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|