|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aaa! Cieszę się, że widzę nową twarz w tym dziale. Uwielbiam czytać simowe relacje z życia, mam nadzieję że i twoja przypadnie mi do gustu. Już na pierwszy rzut oka widzę, że ładna grafika i recenzja jest dość długa. To dobrze. Zabieram się do czytania.
@Edit: Ładnie, ładnie. Na razie tak "zwykle", ale może się rozwinie (albo tak ma być?). Podoba mi się że zastosowałaś sufit. Masz u mnie za to +. Jednak nie pasuje mi zielony tatuaż na ramieniu Maddoxa. Samo imię też mnie trochę irytuje. Ale muszę cię znowu pochwalić za te twoja azjatyckie cuda, bo simowie są piękni. Kiedy kolejna część? Ps. Mam nadzieję że dojdą kolejne rodzinki. I tytuł, zapowiada zwyczajną, nudną historyjkę, więc też taki sobie. Ale pisz,pisz! ^^ *_* Ostatnio edytowane przez Psychosis : 11.06.2012 - 11:14 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
@tusia53: ja jestem raczej spokojną osobą i tacy są też moi simowie, nic na to nie poradzę xD Ale moim wstępnym planem było przedstawić jak najwięcej szczegółów z życia simów, więc będą i nudne historyjki i letnie przygody.
Co do tatuażów Maddoxa, to są one razem ze strojem. Maxisowym strojem xD Podejrzewam, że miały być czarne, ale wszyscy wiemy, jaki czasami jest Maxis. Tak czy siak, dzięki za pierwszy komentarz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]() Pierwsze, co mnie uderzyło, to przepięknie obrobione zdjęcia. Są takie estetyczne, delikatne, ogląda się je z wielką przyjemnością. Masz rewelacyjną grafikę, autentycznie zazdroszczę
![]() Twoje Simy są zawsze piękne, ale to już wiesz, a dowód masz temacie z Simami. Jeśli w całej okolicy mieszkają takie cudności, no to... wow. Dzień, jak co dzień - dzień z życia Simów. Raczej takie zapoznanie z rodziną. Ciekawi mnie, jak potoczą się ich losy i czy zawsze będzie tak idealnie, jak do tej pory :> Czy na pewno są sobie przeznaczeni? Czekamy na rozwinięcie. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|