|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
To dopiero początek, trudno, żeby od razu był szał na obcasach. Cierpliwosc jest cnotą.
A co do simki, psuje mi plany wiec poszła pod nóż.
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Moja droga, od przodu to zdjęcie proszę...
![]() Do rzeczy. W życiach moich simów przeważnie nie dzieje się nic, oprócz pracy i jakiegoś hobby, więc każde urozmaicenie jest dla mnie atrakcją. Tutaj jest tego sporo, a rodzinki są fajoskie. O ile takie słowo istnieje. Cudnie. ^ ^ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Fryzura Michaela na trzecim zdjęciu od końca O.O
![]() zakochałam się, musisz mi powiedzieć skąd ją masz :> Fajnie, że się zaręczyli :3 Tatuś jak zwykle nadzoruje co robi córka xD Lama rulez i krowa też haha xD Czekam na więcej! :3 szkoda, że mojego nikt nie chce już skomentować T__T
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 11
|
Odświeżam! Przeczytałam wszystko i chcę więcej, historia bardzo ciekawa, Nina jest prześliczna, o Michaelu nie muszę nic mówić? ^^ I tak jak rudzielec, błagam - powiedz mi, skąd jest ta fryzura, świetna
![]() http://img542.imageshack.us/img542/9...6112159221.jpg <--- *.* najlepsze zdjęcie całego opowiadania ahha ![]() Czekam na dalsze losy
|
|
|
#5 |
|
|
Chyba sie nie podoba, skoro ledwo dwa komenty
![]() Fryzura jest z mts. Komencik i na zachęte powiem, że pojawi się następna część
Ostatnio edytowane przez Vipera : 03.08.2012 - 10:51 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Po pierwsze: uwielbiam Twoje zdjęcia
!Nina i Michael tworzą taką piękną parę ... Czyżby Błażej odpuścił w końcu Ninę?Ja chcę foty ze ślubu !Jest komencik, więc czekam na następną część !
|
|
|
#7 |
|
|
OMG! coś Ty sobie zrobiła?
Kolor włosów fajny, ale wyglądają strasznie ![]() Syn Leizara wyrósł na fajnego ciastka ![]() Nina też jest śliczna, ale wolę facetów ![]() Vincent jaki troskliwy... zamiast się przywitać z córą, to najpierw patrzy czy brzuch jej nie urósł xD Ach ten Vinc! ![]() Ciekawi mnie co przyszykowałaś w kolejnym odcinku :> + ja chce swoje simsy! coś się nie zapowiada, bym je odpaliła w te wakacje T__T
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Simy jak zawsze piękne
.Ciekawa jestem co to za niecny plan .No przecież, Vinc wie, do czego zdolni są faceci (buahaha ), więc musiał się porządnie przyjrzeć córce .Bliźniaki już nieźle wyrosły .Nadal czekam na foty ze ślubu .
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 11
|
Studia szybko zleciały, no i ile się na nich działo! Zaręczyny romantyczne i oczywiście wyczekiwane. Ta dwójka tak do siebie pasuje, że po prostu nie mogli się zakochać w kimś innym.
Michael trochę głupio zrobił, że nie przyznał się ojcu w sprawie zaręczyn. Chciał postawić rodzinę przed faktem dokonanym i zaprosić na wesele dzień wcześniej? Ale podoba mi się połączenie rodzin Coldów i Reaperów xD Tzn. PLANY połączenia, bo co z tego będzie, to tylko Ty wiesz Maluchy rosną naprawdę ładne, daj zdjęcia, jak będą nastolatkami, mam przeczucie, że będą śliczne. No i dołączam się do prośby o foty ze ślubu :> |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
No te bliźniaku są tutaj jako nastolatki na zdjęciach
Córka była naprawde paskudna >.< szkida, ze nadal jej zostało.A ślub będzie... za kilka części
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|