|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
A moje ogólne zdanie o dodatku? Według mnie każdy kolejny dodatek do trójki to odgrzewane kotlety z dwójki, tyle, że w o wiele gorszej formie. W The Sims 2 mieliśmy każdą rasę jako pewien "dodatek w dodatku", a wymyślając "Nie z tego świata" po prostu wzięli część potworów z poprzedniej części i zrobili z tego jeden dodatek. A widząc jakość tych ich "potworów" domyślam się, że kierowany jest do dziewczynek i nastolatek, które chciałyby się poczuć jak w "Moja niania jest wampirem"(słyszałem, że jest coś takiego z ust mojej 7-letniej bratanicy, a że ona to ogląda to domyślam się jakie są tamtejsze wampiry). Pewnie ściągnę z ciekawości, a później i tak wrócę do dwójki. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
To jest świetne, właśnie na to czekałem.
Ten ostatni screen - twarz w lustrze przypomina mi pierwszą część Shreka, gdzie ten cały mały Lord wybierał królewnę. I wreszcie wiedźmy. Osiedlowe Życie to mój ulubiony dodatek do TS2, zawsze tworzyłem jakąś czarodziejkę czy czarodzieja. Bardzo mi się podoba. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
No to chyba że.
A nazwa jest taka sama, bo polski tytuł serialu to nie z tego świata, a angielski supernatural. Dlatego właśnie moje pierwsze skojarzenie po zobaczeniu zwiastuna to ten serial. ![]() Wkurza mnie trochę, że ten dodatek dopiero we wrześniu. W końcu w wakacje będzie dużo wolnego czasu, a we wrześniu już mniej. :/
|
|
|
#4 |
|
|
Ja mam zamiar wakacje wycisnąć do cna... Nie chcę marnować czasu przed komputerem.
![]() Co do tego dodatku, to czytałem wywiad o nim i spodobało mi się to o czym w nim napisano. Tworząc magiczną postać od początku nie musimy się męczyć z szukaniem 'genodawcy' po całej okolicy, a później z przekonaniem ww. do ukąszenia/pobłogosławienia (czy bóg wie czego) nas. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 22
|
Ja uważam że ten dodatek to totalne DNO..
No już chyba gorszego dodatku to nie mogą zrobić Ta gra przecierz miała być realistyczna a nie że w symulacji życia będziemy mogli latać na miotle |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Reputacja: 26
|
Cytat:
No pardon, ale ten argument jest, za przeproszeniem, do kitu. Simbelmyne - ja w przypadku Supernatural nie liczyłabym na demo. W przypadku Zwierzaków mieliśmy wyjątek. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Wie ktoś może czy będzie z tego dodatku dostępne demo, tak jak było ze zwierzakami?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Dobrze by też było, gdyby generowanie mutantów nie polegało na zmianie w nich Simów już mieszkających w mieście, ale na dodawaniu nowych rodzin. Można by wtedy mieć mieć opcje generowania stworów włączoną, ale nie musieć się bać, że ulubiony sąsiad zmieni się w cudaka.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
W przypadku zwierzaków demo dotyczyło tworzenia zwierzaków, a tu co ma byc? Demo tworzenia wiedźm itp?
Co do dodatku to świetnie się zapowiada ale znając życie to skopią go totalnie. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
A ja tam się cieszę
. Jestem pozytywnie nastawiona z tego dodatku. Cieszę się z tego co dam dają . Po co ciągle narzekać, że wolimy ''Cztery pory roku''. Korzystajmy z tego co mamy...
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|