|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
kicaj - wstawiac na gielde nie umiem, ale moze plik .sim by Cie satysfakcjonowal?
![]() Mam zamiar przerobić Milę na wampirzycę, taką mhhroczną . Tylko albo wyniesie się do Brigdepoint albo w końcu przebuję Sunset, wstawię parę bloków klubów i tak dalej, tylko, że mi się nie chce![]() ~~~~~~~~~~~~~ Jak się okazało to ciąża ![]() Tutaj Robyn powiadamia Willa ![]() Will się ucieszył ![]() Ale zaraz 'wygonił' ją do spa ![]() A do domku przyszła dobra przyjaciółka Zelda... ![]() Było milutko gdy nagle wpadła rozwścieczona Robyn robiąc awanturę ]:-> ![]() Will wraz ze swoją przyjaciółką szybko się zmyli. Podobno do pracy Ciężarna była dość smutna, córka najlepszym pocieszycielem ![]() Zelda i Will nieco zabłądzili i dziwny m trafem wylądowali w Kujonie ![]() Zrobiło się zbyt miło ![]() Na szczeście Zeldzia musiała iść do pracy. Will skoczył na jednego i wrócił do domu ![]() Robyn wieczorem dała Mili prezent za naukę... ![]() I od razu powiadomiła o ciąży ![]() ![]() Młoda stanowczo za cześto podjada w nocy ![]() W drugim dniu ciąży już tak chodzi? (chodzi mi o to, że chodzi taka przechylona )![]() No cóż, Robyn nie może się już doczekać dzieciaka ![]() Will wracając z pracy nawet na nią nie spojrzał ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ + mała zapowiedź. Chociaż to najprawdopodobniej daleka zapowiedź bo narazie nie mogę się przekonać do gry nią. W każdym bądź razie jutro pojawi się w temacie z moimi simami
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|