![]() |
#11 |
Reputacja: 11
|
![]() Serena i Vipera są jak siostry, bardzo podobne
![]() ![]() Mały Michael to czysty ojciec. Wprawdzie twarzy nie widać, ale przez tę fryzurę wydaje się wierną kopią taty. No i nie dziwię się, że tam tłumy kobiet się dobijają ^^ Leizi to w końcu mroczne ciacho :> |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() widze, że łóżko aż trzeszczało podczas "tworzenia" Michaela ![]() ciekawi mnie jak będzie wyglądał kiedy dorośnie :3 czekam... czekam!! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Ruda, Michael jest cudny
![]() Malin, w bonusie Vinc jest tylko aktorem ![]() Ktoś jeszcze?? ![]() Miłość Vipery i Leizara kwitła. Codziennie rano jedli razem śniadanie, wieczorem baraszkowali w salinie, z dala od dziecięcych oczu. ![]() Ale w ciągu dnia mały domagał się atencji, więc któryś z rodziców pędził na wezwanie, żeby Michael nie postawił na nogi całego osiedla. ![]() ![]() Nie wiedzieć czemu, kiedy zaczął chodzić do szkoły, bardzo nie lubił spać w swoim łóżku, tylko zawsze kimał na kanapie. Dziwny chłopak ![]() Parę lat później, w rodzinie Cold'ow, mała niegdyś Nina dorosła i całe dnie spędzała poza domem na zabawie z koleżankami. Wyrosła na piękną, młodą kobietę i coraz więcej chłopców próbowało zwrócić na siebie jej uwagę. Ona jednak uważała, że nie ma czasu na amory, bo musi ciężko pracować na przyszłą karierę. Skończyła liceum z czerwonym paskiem, a jak tylko dostała się na studia, wyfrunęła z domu, co oczywiście wykorzystali rodzice. ![]() Vincentowi zachciało się nauczyć gotować, więc korzystając z tego, że Serena spała, stanął przy kuchence. Postawił garnek i poszedł grać na fortepianie – za długo. Kuchenka zapaliła się i smród zawładnął całym mieszkaniem. Zaniepokojona żona zbiegła do kuchni i prawie zemdlała, widząc ogromny płomień dymu. Na szczęście w porę przyjechali strażacy i nikomu nie stało się nic złego. http://img542.imageshack.us/img542/9...6112159221.jpg (link celowy) Chciała zrobić mężowy awanturę, że o mało nie puścił ich z dymem, jednak gdy po całej akcji weszła do łazienki, jakoś zapomniała o czym miała w ogóle mówić. No i rozeszło się po kościach! ![]() Ale od tamtej pory, Vincent nie miał wstępu do kuchni... wyjątkiem było zjedzenie obiadu. Tymczasem Nina świetnie radziła sobie na studiach. Wybrała kierunek; aktorstwo i uczyła się pilnie, aby w przyszłości stać się bogatą i pożądaną przez media simką. ![]() Nie wiedziała jednak, że rodzice zrobili jej psikusa i zapisali do tego samego akademika, co Michael – w sensie, syn Leizara również poszedł na studia. Kochane mamuśki miały pomysł, ale spiknąć swoje dzieci. ![]() Na szczęście, czy nieszczęście, młodzi zapałali do siebie uczuciem i już po niedługim czasie, w akademiku rozpętała się burza. ![]() Błażej, kolega z akademika, zauroczył się w młodej pannie Cold i próbował swoich sił w podbojach. ![]() Gdy Michael się o tym dowiedział, dostał białej gorączki i czym prędzej pobiegł odszukać podrywacza, aby sprać go na kwaśne jabłko. Był dość... zazdrosny, ale w końcu co się dziwić, skoro dorwał najlepszy 'towar w pokoju' xD ![]() Początkowo dał Błażejowi tylko do zrozumienia, żeby trzymał łapy z dala od jego dziewczyny, ale ten nie dawał za wygraną, co skończyło się pierwszą bójką w stołówce. ![]() Od tamtej pory Błażej miał mocno przerąbane, a Nina nie zwracając na nic uwagi, skupiała się na swojej karierze aktorskiej. Nawet się nie spodziewała, jaką niespodziankę szykują dla niej w domu rodzice! W czasie gdy dzieciaki buszowały na studiach, Serena wydała na świat kolejną córkę - Amelie. ![]() (której już mam więcej fot! xD) W związku z tym, że gdy tak sobie gram, nie robię jakoś dużo fot, a byłam ciekawa jak Michael i Nina będą wyglądac gdy dorosną, musiałam zrobić przeskok na studia. Obiecuję jednak, że dalej będzie ciekawie, bo wymyśliłam pare niezłch historii ![]() Ostatnio edytowane przez Vipera : 17.06.2012 - 11:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() O matko, Nina jest piękna! A Ty pisałaś o niej "małe paskudztwo"
![]() Michael to po prostu kopia Leizara, jest tak niesamowicie podobny do ojca, że ja nie mogę! ![]() Vincenta rzeczywiście nie wolno wpuszczać do kuchni, jeśli chce się jeszcze trochę we własnym domu pomieszkać :> ale zdjęcie w łazience...! Aaaaaaaaaa! Nie dziwię się, że Serena zapomniała, co miała powiedzieć! xD Co tam spalona kuchnia, kiedy patrzy się na takie widoki! ![]() A Vipera z Leizim to jacyś erotomani, skoro z łóżka niemal nie wychodzą ![]() No, ładnie, ładnie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Fakt, też byłam zdziwiona jak zobaczyłam ich podobieńtwo. Nine kocham, szkoda tylko, że Amelia musi iść pod skalpel, bo z taką brzydką facjatą to... psuje mi plany!
Dziękuje za komenta ! ^.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Michael jest faktycznie bardzo podobny do Leiziego, ja myślałam, że to drugi Leizi xD
Mamuśki się nieźle zmówiły, dzieciaków na studia razem posłać no no! ![]() Vincent bez majtek... znam ten widok, ale nikt nie powiedział, że mi go mało ![]() Również na miejscu Sereny, tak jak Malin, zapomniałabym za co mam go ochrzanić xD W akademiku widzę, że też nieźle się dzieje, ale i tak stawiam, że dzieciaki będą razem :3
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() No co ty, nie zmieniaj jej, zostaw taką, jaka jest! Toż to cały urok urodzonych w grze Simów, że wyglądają czasem tak mało idealnie. Ale przez to są oryginalne, ciekawsze. A Amelia na pewno nie jest tak brzydka, jak piszesz. :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
@up - dokładnie, ja sama uwielbiam grać brzydkimi simami.
![]() Co do rodzin i historii... IMHO za kolorowo, ja lubie moim simom urozmaicać życie a tutaj to tak słodko i idealnie. ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
To dopiero początek, trudno, żeby od razu był szał na obcasach. Cierpliwosc jest cnotą.
A co do simki, psuje mi plany wiec poszła pod nóż.
![]() |
#20 |
|
![]()
Moja droga, od przodu to zdjęcie proszę...
![]() Do rzeczy. W życiach moich simów przeważnie nie dzieje się nic, oprócz pracy i jakiegoś hobby, więc każde urozmaicenie jest dla mnie atrakcją. Tutaj jest tego sporo, a rodzinki są fajoskie. O ile takie słowo istnieje. Cudnie. ^ ^ |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|