Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.06.2012, 17:39   #41
Séverine

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

Cytat:
Napisał nikodem Zobacz post
Bardzo bym chciała, aby wrócili kosmici i simrośliny z The Sims 2. Uwielbiałam nimi grać. Jak na razie podoba mi się ten dodatek. Już sobie wyobrażam ten romans między zombiakiem i wróżką i ich zombiaczo czarodziejskie dzieci, hehe. No i w końcu na nowo stworzę sobie Sima Mieszankę (wampirzo-wilkołako-czarodziejo-zombie w jednym).
W najgorszym przypadku zombie zje twarz wróżce.

Może i kupię, zobaczy się. Mam wahania co do każdej gry czy dodatku do niej. Zanim kupiłam zwierzaki zmieniałam o tym zdanie co najmniej dziesięć razy. Oglądam ten zwiastun jeszcze raz i chyba powoli zmieniam zdanie co do dodatku. Ale tak jak już pisałam, poczekam najpierw na więcej informacji.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.06.2012, 21:38   #42
Rosemarie

Cytat:
Napisał Karel13 Zobacz post
Im bardziej upodabniać będą Simsy do serialów itp. tym bardziej kiczowate Simsy będą.
No raczej nie sądzę, żeby upodabniali simsy do seriali. :/ Przecież nie tylko seriale są z wątkami paranormalnymi, czyż nie?

Ja, jak już pisałam, cieszę się z tego dodatku. Wiadomo, że zawsze ktoś pozostanie niezadowolony. Tylko mimo wszystko wolałabym najpierw 4 pory roku.
stare 16.06.2012, 21:47   #43
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11

Ja bardzo ciesze się z tego dodatku i na pewno go kupię . Już się nie mogę doczekać aż zagram udoskonalonymi wampirami .
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2012, 05:32   #44
Irbis

Reputacja: 14

Cytat:
Napisał Katerina Zobacz post
Ja, jak już pisałam, cieszę się z tego dodatku. Wiadomo, że zawsze ktoś pozostanie niezadowolony. Tylko mimo wszystko wolałabym najpierw 4 pory roku.
Otóż to. Pory roku powinny pojawić się w grze zaraz na początku. Ja nie wiem o co im chodzi, co chcą zyskać tym odwlekaniem. Czy naprawdę fani przestaliby kupować dodatki gdyby mieli już pory roku? Nie sądzę.
Pamiętam jak na początku łudziłam się, że w dodatkach będą pojawiały się najciekawsze rzeczy z dwójki: pory roku, własny biznes, studia i wakacje, na których sim naprawdę może się zrelaksować. Właściwie, jak dla mnie, mogliby powtarzać dodatki z dwójki jeden po drugim
stare 17.06.2012, 08:18   #45
Karel13

Katerina... Mój komentarz był skierowany do innego użytkownika, bodajże MilośniczkiZwierząt, która napisała, że nazwa miasta z nowego dodatku jest podobna do nazwy miasta z jakiegoś tam serialu... O nic więcej mi nie chodziło, albowiem chcę mieć ten dodatek.
Karel13 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2012, 11:16   #46
Megan

Domyślnie Odp: The Sims 3 Nie z tego świata

Po kilku rozmowch dodatek mi się znudził, ja wolę grać normalsami i wampajerami. xD
te wilkołaki zbyt owłosione, zombie zbyt przerażające , czarownice zbyt nie w moim stylu ,
wróżki zbyt sweet. Nie wiedziałam że aż tak zmienię zdanie! xD A swoją drogą szkoda ze w PZ nie można wampów w casie tworzyć, czy za pomocą kodu 'Testing...'.
Megan jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2012, 11:21   #47
Electric Shabet

To jest świetne, właśnie na to czekałem. Ten ostatni screen - twarz w lustrze przypomina mi pierwszą część Shreka, gdzie ten cały mały Lord wybierał królewnę.
I wreszcie wiedźmy. Osiedlowe Życie to mój ulubiony dodatek do TS2, zawsze tworzyłem jakąś czarodziejkę czy czarodzieja. Bardzo mi się podoba.
Electric Shabet jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2012, 12:02   #48
Rosemarie

No to chyba że. A nazwa jest taka sama, bo polski tytuł serialu to nie z tego świata, a angielski supernatural. Dlatego właśnie moje pierwsze skojarzenie po zobaczeniu zwiastuna to ten serial.
Wkurza mnie trochę, że ten dodatek dopiero we wrześniu. W końcu w wakacje będzie dużo wolnego czasu, a we wrześniu już mniej. :/
stare 17.06.2012, 14:01   #49
Karel13

Ja mam zamiar wakacje wycisnąć do cna... Nie chcę marnować czasu przed komputerem.

Co do tego dodatku, to czytałem wywiad o nim i spodobało mi się to o czym w nim napisano. Tworząc magiczną postać od początku nie musimy się męczyć z szukaniem 'genodawcy' po całej okolicy, a później z przekonaniem ww. do ukąszenia/pobłogosławienia (czy bóg wie czego) nas.
Karel13 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2012, 14:53   #50
Shattered

Reputacja: 22

Ja uważam że ten dodatek to totalne DNO..
No już chyba gorszego dodatku to nie mogą zrobić
Ta gra przecierz miała być realistyczna a nie że w symulacji życia będziemy mogli latać na miotle
Shattered jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania