![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kaydee-Hahaha, twoja najgorsza? Nie rozśmieszaj mnie XD
/Dzięki za komentarze i przepraszam za post pod postem. Mam nowe zdjęcia. ~~~~~~~~~~~~ David nie odzywał się od kilku dni, nie odbierał telefonów. Biedna Hayate bardzo się o niego martwiła. ![]() Poszła do parku mając nadzieję, że tam go znajdzie. Nie było Davida, za to był.. piesek ![]() ![]() ![]() W domu, Hayate wypiła kilka drinków, a później jakoś usnęła na kanapie.. ![]() ![]() Obudził ją dzwonek do drzwi. Wstała i leniwie podeszła do drzwi, otworzyła i zastała wampira. [img]http//iv.pl/images/63127928529547967268.jpg[/img] To David, przemiana poszła dobrze. Hayate nie mogła uwierzyć, od razu zaprosiła go do środka i zajęli się sobą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chwilkę później przenieśli się do sypialni. (jakby było coś nie ten ze zdjęciami to zmienię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ranem David obudził się pierwszy, chwilę po nim Hayate. ![]() Oj znowu... ![]() ![]() Dni szybko mijały, Hayate i David spędzali ze sobą więcej czasu, chodzili razem na spacery (oczywiście z psami xD) ![]() ![]() Hayate częściej myślała o Abigail... David doradził, żeby poszła do matki, więc tak zrobiła. ![]() Abigail od razu zaczęła ją przepraszać. ![]() Zaczęły rozmawiać, Abigail wszystko jej wytłumaczyła, dziewczynie napłynęły łzy do oczu, wybaczyła Abigail. Dziwnie się czuła. Zdała sobie świadomość z tego, że James jest złym człowiekiem (simem ![]() ![]() Wróciła do domu, zmęczona poszła spać... (zdjęcie mi zeżarło o.O) Sorry, za taki krótki, nudny odc. Czekam na komentarze ;p Edit: 100 post :3 Ostatnio edytowane przez easey : 24.06.2012 - 19:43 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|