|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Kaydee, Tyrkuu.,kicaj,Stephenowa,omega- Dziękuję za komentarze, miło mi
Pisałam wczoraj losy, ale jakoś magicznie wyłączył się mój komputer i wszystko straciłam Więc piszę od nowa ![]() Weszłam na Abi i Kenichiego i Kenichi ma żonę-Agnes (zastanawiałam się nad Elwira xD Chyba skojarzyło mi się z panią Slayer z Bridgeport), która jest nauczycielką i spodziewają się dziecka. Razem wpadli do Hayate i Davida na grilla. ![]() ![]() Tatuś się nie może doczekać ![]() ![]() Ciocia Hayate ( ) też.![]() 'Kochanie może też byś chciała mieć dzidziusia?' ![]() ![]() Goście poszli, Hayate pozmywała naczynia, przebrała się i pozostało jej gnić przed telewizorem, bo słońce grzało zbyt mocno, żeby mogła wyjść. ![]() Przyszedł ukochany i plany się zmieniły... ![]() ![]() A później czas chwilę potańczyć. ![]() Wieczorem Hayate pisała z Kaelin (chyba), która jest za granicą (tak miała w kontaktach ), zaprosiła ją do siebie. Kaelin przyjechała ranem, Hayate akurat wracała z pracy. Obie zaczęły plotkować i śmiać się. (przepraszam bardzo za ten strój)![]() ![]() ![]() David też musiał się przywitać ![]() ![]() Weszli do środka, Hayate poszła zrobić kawę, a David zaprowadził Kaelin do salonu, dziewczyna zaczęła z nim flirtować i próbowała go pocałować, jak widać po minie Davida, chyba mu się nie spodobała ![]() ![]() Kaelin i tak go przekonywała, że jest lepsza... ![]() ![]() No a chwilę później weszła Hayate. ![]() ![]() 'Albo wychodzisz, albo posmakujesz mojej pięści..' ![]() ![]() Jak powiedziała, tak zrobiła.. ![]() ![]() +BONUS Agnes ma większy brzuszek ![]() ![]() i... Hayate pilnuje lodówki ? -.- ![]() __________________________________ Wiem, że znowu głupawo no ale wkurzyło mnie, że muszę pisać drugi raz... Obiecuję, że następny odc będzie lepszy. |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|