|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
udało mi się odbugować dom
![]() Mam nadzieję, że na dłużej ![]() ~~~~~~~~ Mila zamiast wieczorami się uczyć woli się bawić ![]() ![]() Dopiero przed szkołą w pośpiechu odrabia lekcje ![]() Robyn w tym czasie wyjechała na wakacje. Mila planowała wielką domówkę ale w domu była Acaila która pewnie by wszystko wypaplała. Więc w domu nie było imprezy ale spory bałagan. Jjakie było zdziwienie Mili kiedy przyszła z koleżanką aby posprzątac a w progu zobaczyła matkę ![]() która zrobiła jej niemałą awanturę ![]() Robyn wróciła wcześniej z wakacji z powodu urodzin Acaili, ![]() ![]() GIF ![]() Wraz z dorośnięciem Acaili ożyło jeszcze coś... ( szkoda, że nie widzieliście mojej miny gdy sobie gram, gram a tu nagle taka kukła mi wyskoczyła z pokoju )![]() Robyn tego samego wieczoru poszła na imprezę, przecież musiała przypomnieć o sobie w świecie 'szołbiznesu' ![]() Gdy nagle dostała sms'a od kogoś kto prosił o spotkanie w restauracji. Bijąc się z myślami Robyn poszła ![]() Niestety czekała ponad 2 godziny a nikt się nie pojawił. Przełknęła kilka gorzkich łez, wzięła parę oddechów i wróciła do domu ![]() Ta duża lalka zaczyna mnie wkurzać! dosyć, że dom jest malutki to jeszcze mi blokuje drogę ciągle ![]() Jako, żę Mila miała szlaban to nie mogła wychodzić. Tutaj idzie do szkoły (raczej ucieka), w ogóle jej Robyn nie chciała puścić, dziwny błąd gry.... :/ ![]() i teraz chodzi tak caaaaaaaaaały czas.... ![]() Kolejnego dnia Robyn została zaproszona przez znajomych do klubu. Zdenerwowana, że nikogo nie ma zdecydowała się sama pójść na drinka ![]() dopiero gdy zjechała windą, jej przyjaciele zaczęli się gromadzić ![]() Jak się okazało są to urodziny Robyn! ![]() Wymyśliła życzenie... ![]() i zdmuchnęła swieczki ![]() zaczęło się:{ ![]() ![]() po czym tańczyła do białego rana... ![]() zrobiła sobie dzień dla siebie, poszła do kosmetyczki, fryzjera, kupiła parę ciuchów ![]() + bonusy ![]() miałem za dużo włączonych programów i jak przywróciłem grę to na chwilę pokazał mi się taki obraz ![]() ![]() jaka piękna barmanka ![]() ![]() to łóżko ma bardzo fajnego buga ![]()
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|