|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Świat jest już na liście światów w Store, ale jeszcze jest to "pusta lokalizacja"... Ciekawe czy mnie stać...
EDIT: Edycja standardowa kosztuje 2100, ale to promocja, normalnie będzie 2450. Edycja ,,złota", kosztuje w promocji 3700, normalnie 4350. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 28.06.2012 - 19:30 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
świat jest już jest dostępny i kosztuje w promocji
-wersja standardowa,bez kasyna 2100SimPoints-promocja do 13.07.br -wersja złota z kasynem 3 700 SimPoints-promocja do 13.074.br http://pl.store.thesims3.com/luckypa...tegoryId=12642 |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
- wersja złota z kasynem 74 zł (promocja) 87 zł (bez promocji) Tak, sobie przeliczyłem, żeby pokazać, jakie EA jest fajne i jak dba o fanów....
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 20
|
![]()
Brak. Słów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Wczoraj bawiłam się okolicą do późna, bo jest dosyć fajna. Oczywiście wzięłam sobie jeden z domów na molo. Zabrałam go takiej babce, która ma nazwisko na domu "Mistrzyni sztuki przetrwania", ale nazywa się normalnie
![]() Jako, że od razu poszłam do Marzyciela, to jego dom, on sam i jego narzeczona. Ale nie przetłumaczyli ich imion i nazwisk na polski, więc nazywają się "Dreamer". ![]() ![]() ![]() ![]() Słynne molo. Jako ciekawostkę napiszę, że nie da się tam wjechać autem, jest "szlaban". ![]() Widok z mola. ![]() ![]() Park kaktusowy i Studnia Życzeń, nie używałam jej jeszcze. Mi ona się bardziej podoba jako ozdoba, niż jakiś obiekt "funkcjonalny". ![]() ![]() I mój domek, zbudowany dla obcej baby... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
W necie jest naprawdę mnóstwo miast, pięknych i dopracowanych ZA DARMO. Uważam, jak już napisałam powyżej, że miasta w Store powinny kosztować max 10 zł!
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Podoba mi się ten zrujnowany dom, ale całe miasto raczej nie. Za mało tu drzew i innej roślinności, które według mnie tworzą wyjątkowy klimat w 3. Pytanie dla tych, którzy zakupili tą okolicę: Czy są w tej okolicy takie "zrujnowane" domy startowe, które trzeba wyremontować?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|