![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Witam, dawno mnie nie bylo i przepraszam, ze malo sie udzielalam w dziale. teraz musze to nadrobic >D
teraz pora na 3 czesc rodziny Jones : > Matt sobie czytal, gdy nagle...
![]() przyszla Lora. ![]() Kobieta przejrzala na oczy i zrozumiala, ze nie warto tak postepowac z mezem, tym bardziej, ze maja male dziecko. No i postanowila sie z nim pogodzic i zachecala go slowami ,,Noo chodz, pobaraszkujemy troche". Jak myslicie, co Matt zrobil? ![]() Gdy rodzice sobie flirtowali, Debbie postanowila pouczyc sie grzecznosci. Hah, zartuje. Ale generalnie jest baardzo grzecznym dzieckiem. Uwielbiam ja. ![]() Matt i Lora zapomnieli o calym swiecie(o dziecku tez) i postanowili przypomniec sobie dawne lata. : > ![]() Pozniej przypomnieli sobie o Debbie i Matt postanowil spedzic wieczor z corka. Zaczal od romantycznej kapieli, ale mała nie miala na nia ochoty, wiec szybko ja wyjal i przygotowal romantyczna kolacje(tzn. mleko w butelce). ![]() Wszyscy sobie spali, gdy Lora zaczela odczuwac nad ranem jakies mdlosci... Zle sie czula, ciaze wykluczala, gdyz lekarz po urodzeniu Debbie powiedzial jej, ze z kolejnym dzieckiem trudno bedzie jej zajsc... kobieta zaczela sie obawiac. ![]() W miedzy czasie gdy byla u lekarza, Matt zdecydowal: pora nauczyc Debbie chodzic. ![]() ![]() Zadzwonil telefon... ![]() - Debbie, mama jest w ciazy!!! Yay. ![]() ![]() Lora pieknie prezentuje sie w ciazy. Moim zdaniem oczywiscie... : ) Nie odchudzalam jej, ale jak widac - czerwien wyszczupla. Zmienila tez fryzure, w koncu ma juz 40 dyszki no ijakos tak wypadalo : ) No i moj ulubiony moment: ![]() Tak, to Debbie. Uwazam, ze jest sliczna i genialnie przedstawia Lore. Jestem zachwycona ![]() No i w koncu na swiat przyszedl maluszek(ja nie wiem, co to za blad z tymi wlosami, bede musiala to naprawic ; I, wybaczcie za te rude wloski). Tommy. ![]() ![]() No i Lora po drugiej ciazy. ![]() szzcesliwi rodzice. ![]() Ostatnio edytowane przez Larandil : 13.07.2012 - 12:00 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|