![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
No i kolejny mnie tu kusi nowym miastem. Ej no!
![]() Drugie zdjęcie fajnie uchwycone. A Robyn w innym kolorze bardzo do twarzy ![]() Dawaj mi tu jakie ciacho dla Robyn, no ew. dla Mili ![]()
|
![]() |
#52 |
|
![]()
Nie moge sie zmobilizowac zeby jej zrobic chlopa
![]() Dla Mili mam scenariusz na zycie i nie bedzie w nim mezczyzn, no czesciowo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Czyżbyś jako facet wiedział, że potraficie być świniami?
![]() ![]() No to czekam na historię z życia Mili ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Nowy domownik, Alex;}
![]() Nauka prowadzenia (to skupienie ![]() ![]() Po trudach i znojach zakonczona powodzeniem ![]() ![]() Coś nietęgie te miny mają XD ![]() Korzystając z braku weny na nową książkę Robyn poszła pozwiedzać LP, jakoś średnio spodobał jej się park ![]() ![]() Za to do gustu przypadła jej studnia, wrzuciła pieniążka i poprosiła o miłość ![]() Którą otrzymała. ![]() ![]() Na początku w ogóle nie rozpoznała mężczyzny 'przyteleportowanego', lecz po chwili zmienił on się niesamowicie i rozpoznała w nim swojego dawnego chłopaka z AP, Erica ![]() ![]() Jako, że został przyteleportowany, więc nie miał domu. Robyn bardzo chętnie zaprosiła go do siebie. Był wpatrzony w nia jak w obrazek ![]() ![]() Wieczorem wybrali się do spelunki na imprezę, jak za dawnych lat ![]() ![]() A potem szeptali sobie slodkie slowka ![]() ![]() Mila, następnego dnia od razu poleciała do tej 'szczesliwej' studni. Niestety jej szczeście nie dopisało ![]() Eric uczy się gotować, z marnym skutkiem ![]() ![]() Mila dostała prezent, za zdobyte prawo jazdy ![]() ![]() Robyn baaaardzo dbała o to aby wieczory były miłe ![]() ![]() Co kończyło się marnym wyglądem Erica rano ![]() ![]() Nadeszły urodziny Acaili ![]() Gości było mnóstwo jednak większość zamiast urodzinami Acaili zajęło się sprzętami domowymi;/ dmuchamy, dmuchamy ![]() Dopiero cześć przyleciała na tort ![]() ![]() Się dziadek zapatrzył ![]() ![]() Acaila jako nastolatka, całkiem ładna. Niestety nie dane było długo jej się cieszyć tym stanem. ![]() ![]() Następnego dnia były urodziny Mili. Rano po raz ostatni chciała zrobić psikusy sąsiadom ![]() kiedy w dom Robynsonów uderzył wielki meteoryt. Niestety wszyscy wszyscy zginęli tragicznie w płomieniach. Mila została sama. No dobra, a tak naprawdę to zepsuł mi się zapis. Na szczeście miałem jeszcze stary zapis z Brigdepoint ale nie chciałem grać nimi wszystkimi 'od nowa' więc tylko przemieniłem Milę w młodą dorosłą a resztę usunałem. Trochę mi było ciężko ale na tym starym zapisie Mila dopiero zaczynała być nastolatką, Acaila była niemowlakiem. Myślę, że chyba nikt nie chciałby zaczynać powtarzać historii. Mila jako młoda dorosła. Nie była edytowana w CAS, poza zmianą skina. Czaicie to? ![]() ![]() Dzięki za zdjęcia ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
Jak ty to robisz, że masz tak pięknych simów?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
Oo jaa. Ale lipa. -.-
Mila jest śliczna, wyładniała niemiłosiernie. Żal mi tylko jej rodzinki. :< No nic, czekam na dalsze losy. ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
Ale ona piękna. W ogóle nie jest podobna do siebie jako nastolatki. Nawet jak się nie starasz, to wychodzą Ci cudni simowie
![]() Szkoda Acaili, pewnie też byłaby niczego sobie ![]()
![]() |
#58 |
|
![]()
Acaila zapewne miała by szeroki nos, jestem tego prawie pewien. Szkoda, że już nie sprawdzę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Szkoda ich
![]() Mila jest sexy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
uuu biedna... tak jak u mnie się zapis zepsół ale już wszystko ok i dodałam dzisiaj po raz 1 ich losy od zepsucia całkowitego xD. Mila jest śliczna... a ten tekst że nie będzie w jej życiu trochę mnie wystraszył... ciekawe co tam planujesz
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|