|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mówiłam że sielanka się skończy? :<
Szkoda mi ich, ale jak on jest takim draniem to może to i dobrze.. Czekam na ciąg dalszy. ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Ciekawa historia
![]() ![]() Oczywiscie czekam na next ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Fajna historia. Zaciekawiło to mnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 12
|
![]()
Hej. Na razie nie będzie dalszych losów Alice i jej córek, ponieważ mam problem z grą. Mianowicie aktualizacja mi ją zepsuła.
![]() Bonus: Amanda stała się nastolatką. ![]() Wiem, to zdjęcie wam nic nie daje, bo nie da się jej przyjrzeć, a zdjęcia twarzy zapomniałam zrobić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Amanda laseczka
![]() Wracaj szybciej z rodziną!
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Witam was po długiej przerwie, wróciłam z wakacji i nadchodzę z losami mojej rodzinki. Niestety rodzinki Wednesday nie będzie, ponieważ straciłam zapis, ale za to zapraszam was na losy mojej nowej rodziny Well/Jonson. Na razie tylko przedstawienie postaci, bo nie mam weny , żeby grać w simsy.
Oto Caroline Well 22-letnia zaczynająca prezenterka wiadomości. Do SV przeprowadziła się wraz ze swoim chłopakiem Damonem. Pragną założyć rodzinę i żyć sobie szczęśliwie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A oto przed wami Damon Jonson, chłopak Caroline.(On ma 24 lata) Również dopiero zaczyna swoją karierę w wojsku. Zaproponował przeprowadzkę Carol, ponieważ odziedziczył dom w SV po swoich rodzicach.(Zapomniałam mu zrobić zdjęcia stroi.)Tak wiem wygląda trochę(nawet bardzo) pedalsko, ale nie umiem robić facetów i przeważnie mi tacy wychodzą. ![]() ![]() I dom do którego para się wprowadziła. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Rodzina Well/Jonson, część 1
Caroline chcąc poznać nowych ludzi wybrała się do parku. ![]() Zaś Damon pojechał na siłownię. ![]() Caroline dojechała do parku i zobaczyła jakąś kobietę, więc postanowiła się z nią zapoznać. ![]() Dziewczyna miała na imię Samantha i już długo mieszkała w SV. Dziewczyny bardzo dobrze się dogadywały. Caroline dowiedziała się, że Samantha też jest molem ksiąkowym tak jak ona. ![]() ![]() Obie lubiły również plotkować ![]() ![]() Caroline była umówiona z Damonem na siłowni, więc pożegnała się z koleżanką i ruszyła ku siłowni. Na bieżni szło jej całkiem nieźle. ![]() A jednak nie. ![]() Damon tez nie był lepszy. ![]() ![]() Caroline wróciła wcześniej do domu,aby przygotować kolację. ![]() Nie chciało jej się czekać na Damona, więc sałatkę zjadła sama, a następnie udała się do salonu oglądać telewizję. ![]() Damon pochylił się nad Caroline i namietnie ją pocałował. ![]() Zjadł swoją porcję sałatki i razem ze swoją dziewczyną udali się spac.(przepraszam za to"zz" i chmurki) ![]() Ranek był pełen stresu z powodu pierwszego dnia w nowej pracy. Caroline w drodze do pracy.(Zdjęcie Damona gdzieś mi znikło.) http://i.imgur.com/O7wc3.jpg Obojgu pierwszy dzień udał się bardzo dobrze. Caroline opala się, a Damon sprząta. ![]() ![]() Oboje byli zajęci i robili wszystko, aby dostać awans. Damon poprawia kondycję na siłowni. ![]() A Caroline poprawia pisanie. ![]() Caroline była straszną psują. Już po raz kolejny zepsuła bidet i musiała zadzwonić po hydraulika, który przyjechał bardzo szybko. ![]() ![]() Caroline dostała awans. Natychmiast pobiegła pochwalić się Damonowi, ktory cieszył się raem z nia. ![]() ![]() Damon wpadł na pomysł, żeby zrobić sobie grilla. On przygotowywał hot-dogi, a Caroline czytała książkę. ![]() ![]() Wnioskując po minie Caroline Damonowi nie szło najlepiej. ![]() Damon zaczął flirtować z Caroline, a parówki nie miały się najlepiej. ![]() Zupełnie zapomnieli o swojej kolacji, która zaczęła się palić. Dzielny Damon wziął sprawę w swoje ręce i ugasił pożar. ![]() Tydzień później para dostała zaproszenie na imprezę, którą organizowała Samantha. Caroline wstała, zrobiła śniadanie, poczytała książkę i czekała, aż Damon wróci ze sklepu, żeby mogli udać się na przyjęcie. ![]() ![]() Gdy dotarli Caroline wręczyła przyjaciółce prezent z którego była zachwycona. ![]() Po większej dawce alkoholu Caroline zaproponowała, żeby Samantha pocałowała się z jakimś facetem. Zgodziła się!(Tu powinno być zdjęcie, coż...) Damon nie mógł być gorszy. ![]() Cichaczem wymknęli się z imprezy, wrocili do domu i ruszyli ku sypialni. Damon zaczął całować Caroline. ![]() Potem wylądowali na łóżku w bieliźnie. ![]() A reszty to się chyba sami domyślicie. ^-^ ![]() c.d.n Ostatnio edytowane przez Chwalisława : 02.09.2012 - 10:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ulaaaaa ula laaaaa Caroline i Damon
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
![]() Chyba trochę za szybko, co? : o No, ale w każdym bądź razie, chcę więcej ich zdjęć! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ach, ta namiętność! Przyssali się do siebie. Dosłownie! Trzeba uważać na pozy
![]() Karolajn śliczniutka, Damon też niczego sobie ![]() Hm... Znów plaga zabijając zapisy. Co do brakujących zdjęć - albo się nie cyknęło albo przypadkiem usunęłaś. Bądź ostrożniejsza ;>
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|