![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Meggie-Ahh dziękuję. Hayley jeszcze nie będzie xD
Fallen- Dziękuję ![]() ![]() Nie mam więcej zdjęć z tej grupy wiekowej Kairu ![]() ![]() Rodzina Dawson %^@!EW&$ Jak pisałam Kairu jest dzieckiem szkolnym ![]() ![]() Wyrósł na mądrego chłopca, uzdolniony z plastyki, uwielbia pływać. ![]() ![]() ![]() A Aisha skacze do basenu ![]() ![]() David pomaga Kairu odrabiać lekcje. ![]() A Hayate czyta mu do snu ![]() ![]() ![]() ![]() Hayate była u lekarza i... jest w ciąży! ![]() David się ucieszył ![]() ![]() ![]() ![]() Aisha olewa gazety ![]() ![]() Kairu też się ucieszył, będzie mieć rodzeństwo! ![]() ![]() No i trzeba iść do szkoły. Nie wiem czemu autobus nie podjeżdża pod dom, tylko kawałek dalej ![]() ![]() ![]() Hayate ![]() Hmmm.... 2+2 ![]() 1! Tak, na pewno jeden. ![]() Hayate ma większy brzuch, ahh tatuś nie może sę doczekać ![]() ![]() Poszła na spacer, do sklepu, na wszelki wypadek ![]() ![]() ![]() A później na festiwal simowy, poznać kogoś nowego. ![]() ![]() Ekhm.. ![]() Spotkała kolegę Kairu (on nie w szkole ![]() ![]() ![]() A David ćwiczył i ćwiczył...Mięśnie trzeba mieć, a co ![]() ![]() O nie... Szmatek dorósł ![]() ![]() Kairu po szkole wybrał się na basen, niedługo jedzie na zawody z pływania. A przed basenem spotkał tego oto pana ![]() ![]() ![]() David z jakimś gościem urządził zawody we wstrzymywaniu oddechu, kto wygrał? ![]() ![]() Hayate przyszła po Kairu i wrócili razem do domu ![]() ![]() Edit: znalazłam kilka zdjęć Kairu w innym folderze ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez easey : 25.07.2012 - 09:40 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|