![]() |
#101 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
|
![]()
Coś myślę, że Loganowi nie można ufać, ale co jeśli jego wygląd to tylko pozory?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
|
![]()
no to ja też skomentuję, a co ;p wróciłam z wakacji i powoli wszystko nadrabiam
![]() historia prześwietna, lubię oglądać takie normalne zwykłe życie simów (sama tak gram swoją rodziną). Ale jakiś czarny charakterek musi być, wtedy gra staje się jeszcze ciekawsza ![]() Synek Rossie moim zdaniem podobny do taty ale to jeszcze wyjdzie jak podrośnie ![]() A Poppy niech się weźmie do roboty!! nie wiem, jakieś studia wieczorowe, kurs... cokolwiek!!! czas zmądrzeć! No to tyle miałam do powiedzenia ![]() czekam na ciąg dalszy |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kurczę, ale Poppy jest teraz ładna
![]() ![]() Niech Poppy szaleje zanim wyjdzie za mąż ![]() Synek Rosie jest mega słodki!!!
![]() |
![]() |
#105 |
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#106 |
|
![]()
No i od razu większy mam zapał do gry, dziękuję wszystkim bardzo za komentarze
![]() ![]() Z pozdrowieniami dla Kicusia ![]() Logan nie chciał odpuścić Poppy. Dziewczyna też coś do niego czuła, ale było jej głupio po tamtym wieczorze. Pewnego dnia kiedy kończyła pracę, ktoś na nią czekał pod SPA. -Logan.. Ja naprawdę.. ![]() -Och Poppy przestań już, to dla Ciebie. -Ależ dziękuję! Są piękne! ![]() -Proszę Cię, jeśli tak Ci głupio, to zapomnij o tamtym, chociaż ja wolałbym nie zapominać.. -Naprawdę, nie myślisz o mnie źle? -O Tobie? Poppy.. Kocham Cię.. Powiedział i pocałował ją. ![]() Gadali gadali, aż Logan nachylił się nad nią. -Zamieszkajmy razem. ![]() Poppy była zaskoczona jego propozycją, ale jako dość nieodpowiedzialna osoba, szybko się zgodziła. W tym czasie Trevor i Blanca mocno się postarzeli. ![]() ![]() -Mamo, ja się wyprowadzam. Chcę zamieszkać z Loganem. Kocham go, on kocha mnie… ![]() -Córeczko, ale ja chcę mieć pewność, że wiesz co robisz. -Wiem mamo. -Mam nadzieję, że jesteś mądrą osobą. ![]() -Nie zawiodę Cię. -Pamiętaj, że zawsze możesz tu wrócić. ![]() No i stało się. Poppy zabrała swoje rzeczy i żegnając się z rodziną wyjechała z domowego gniazdka. Blanca i Trevor ciągle dbali o swoją miłość. ![]() -Jak myślisz? Da sobie radę? -Musi, nie ma wyjścia. ![]() A tak Oscar zareagował na wieść o studniówce, ach jak on kocha imprezy ![]() ![]() Podczas gdy rodzice śpią… ![]() …on woli przeszukiwać galaktykę. ![]() Blanca nadal uwielbiała gotować swoim mężczyznom. ![]() A Trevora zaczęło łamać w kościach ![]() ![]() Oscar cały czas starał się wtłuc ojcu, że kariera prywatnego detektywa, to świetna perspektywa na przyszłość, przy czym ojciec chciał, żeby jego syn został naukowcem. ![]() Blanca starała się także utrzymywać ciągłe kontakty z Rosie. ![]() -Wiedziałaś, że Poppy chce się wyprowadzić? -Emm.. Ja.. No ten.. Mama może napije się herbaty? ![]() ![]() Przepadała także za swoim małym wnuczkiem. ![]() Trevor poczuł zapęd do nauki pisania w starczym wieku ![]() ![]() Uwielbiał też chwalić się wnukiem sprzątaczowi przy każdej okazji. ![]() -On jest taaaaki odważny! Będzie strażakiem! Zobaczysz! ![]() A Blanca musiała zajmować się świnką morską, którą opiekowała się Poppy i Rosie. ![]() ![]() A tu bonusik- tak zaczęli reagować domownicy na emeryturę seniorów ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#107 |
|
![]()
A się boroki pięknie postarzały
![]() No i Poppy znalazła swojego księcia na białym koniu. Patrzcie i podziwiajcie Ci, którzy knuliście wielką zadymę! (A teraz Meg, żeby Kicuś nie wyszedł na głupca, faktycznie zaserwuje im happy end ![]() Bardzo ciekawe dziś zdjęcia masz. Serio tak protestowali na wieść o emeryturze? Pierwszy raz coś takiego widzę ![]()
![]() |
#108 |
|
![]()
Ja właśnie tez, dlatego się zdziwiłam i zrobiłam zdjęcie
![]() Dziękuję Kicuś ![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Reputacja: 11
|
![]()
Chwilkę mnie nie było, a tu tyle nowych odcinków, aż miło się czyta
![]() Blanca i Trevor się pięknie zestarzeli, szkoda tylko, że Poppy się wyprowadziła - tak jakoś pusto będzie w domu ![]() ![]() ![]() Czekam na więcej ! ![]()
![]() |
#110 |
|
![]()
Śliczne zdjęcia, simy (choć ty dobrze o tym wiesz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |