|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzina Warren
Odcinek 4 Urodziła się Tatia, śliczna złotowłosa i niebieskooka dziewczynka. ![]() ![]() ![]() ![]() Sean był już na 9 poziomie kariery strażaka i miał coraz trudniejsze akcje... ![]() Kiedy wracał z pracy, było już późno, a mała Tatia spała, więc rodzice spędzali ze sobą czas. ![]() ![]() Przed pracą Sean musiał zrobić pranie... nie ma tak łatwo! ![]() Lucy nauczyła się nowego przepisu i od razu chciała to wykorzystać. ![]() ![]() Nocny spacer z córką >D Tatia nie chciała spać w nocy. :/ ![]() Spójrzcie kto wrócił! Kitty od razu pobiegła przywitać się ze swoją siostrzyczką. ![]() ![]() Ojj... o czym ty śnisz, Kitty? ![]() ![]() Rodzice zdecydowali się nie wysyłać Kitty do szkoły z internatem, bardzo za nią tęsknili. Nastolatka pomagała mamie jak mogła, a mało wolnego czasu miała. Uczęszczała na zajęcia naukowe i dyskusyjne, a na dodatek podjęła pracę recepcjonistki w SPA, chciała zaoszczędzić trochę własnych pieniędzy. ![]() ![]() W internacie poznała Dany'ego Shue, bardzo szybko zaczęli ze sobą chodzić. Kitty zgodziła się, bo chłopak o nią zabiegał, ale nie czuła jakichś głębszych uczuć... ![]() Cóż za sny... ![]() ![]() Katherine odwiedziła rodzinę Norville - wieloletnich przyjaciół jej rodziny. Dana była bardzo szczęśliwa i nie mogła nachwalić się Kitty. - Kitty, jak ty wyrosłaś! - mówiła. ![]() I spotkała... Beniamina, który wolał, żeby nazywać go Benem. Wyrósł na niezłego przystojniaka. Matka chłopaka wiedziała, że Kitty dobrze się uczy i chciała, aby ta pomogła jej synowi. A oni zamiast się uczyć... ![]() ![]() A Sean spędza czas z córką, Tatią, zanim ta wyjedzie do szkoły z internatem. ![]() Nadszedł czas, kiedy Lucy musiała wrócić do pracy, dlatego chciała poprawić swoje umiejętności charyzmy. ![]() Ben nie mógł przegapić okazji i zaczął flirtować z Kitty. Opierała się, choć niezbyt mocno. ![]() - Katherine, no daj spokój! - Jestem Kitty, a nie Katherine! - wydarła się na niego. ![]() ![]() Ben zaproponował, żeby u niego zanocowała, nie widzieli się tak długo i chciał żeby nadrobili zaległości... niby, Kitty zgodziła się. ![]() Zalogowała się na komputerze Bena na czat (dosyć starym, bo swojego nowego laptopa zniszczył, a rodzice nie chcieli kupić mu lepszego ![]() - Gdzie byłaś? Przecież umówiliśmy się, że będziemy na czacie o 20:00. - Wiem, przepraszam, zasnęłam... Nie wiedzieć czemu, dziewczyna nie powiedziała mu, że nocuje u Bena. "Tylko niepotrzebnie się wkurzy", pomyślała "Przecież to tylko mój przyjaciel"... ![]() Nie mogła się powstrzymać i założyła pułapkę na komputer Bena. "Skoro taki sprytny, to niech ma!" ![]() CDN...
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|