![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
~~ Odcinek 17~~
Penny czuła się przy Brunie bardzo bezpieczna wiedziała że niedługo nadchodzący ślub był wspaniałą decyzją. ![]() Cuki natomiast uwielbiała budzić młodych, którzy nawet w sobote usiłowali się wyspać. ![]() Bruno nie wyglądał ani na wyspanego ani na zadowolonego. ![]() Penny codziennie rano uwielbiała oglądać zdjęcia swoje i Brune'a. Przypominała sobie wtedy jak to było za czasów Liceum. ![]() Niedługo potem para miała Uroczystość Zakończenia Szkoły. ![]() Potem był ślub i było pięknie ( prawie sama się popłakałam*.*) ![]() Przysięga Penny i Brune'a ![]() ![]() Damska część gości, męska się grubo spóźniła ;O ![]() Elena była wzruszona z powodu pięknego ślubu brata. ![]() Matka też nie kryła wzruszenia.. ![]() ..Jedzie pociąg z Daleka!... ![]() Jennie z bratową, panie naprawdę się polubiły. ![]() Przyszedł wieczór.. -Jaką ja mam piękna żonę- zachywał się Bruno -Oj przestań już - śmiała się zawstydzona Penny kładąc sie na łóżku.. ![]() -Wiesz kochanie że po ślubie następuje noc poślubna?- spytał zachęcająco. *dalszej części wieczoru nie będę komentować* ![]() W tym czasie Cuki beztrosko bawiła się piłką w ogrodzie ![]() ![]() Penny zaczęła zachowywać się jak prawdziwa żona, chodziła na zakupy bardzo często. ![]() Oczywiście uwielbiała też spędzać całe dnie przed telewizorem ![]() Bruno oczywiście umilał czas swojej żonie. ![]() Talante postanowił przejść na emeryturę,mimo wielkiego żalu. ![]() ![]() Jennie natomiast coraz częściej spotykała się z Jaydenem. ![]() Chłopak nie krył nią zauroczenia znali się naprawdę długo. ![]() Dziewczyna także czuła coś więcej. Postanowiła pocałować go a tym samym zapoczątkować ich związek. ![]() Niedługo potem Penny postanowiła przeprowadzić z Brunem poważną rozmowę. ![]() Okazało się że dziewczyna jest w ciąży. Była bardzo szczęśliwa a Bruno czuł że jego życie jest w najpiękniejszym okresie. ![]() -To cudownie będe tatusiem-cieszył się Bruno. ![]() c.d.n Ostatnio edytowane przez Horsez : 05.08.2012 - 10:28 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|