![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
omg, ja bym wybrala takam pizame z klapka na dupie, bo odcinek dopiero wieczorem XD
tzn pozniejszym wieczorem, bo juz jest wieczor XD e: wybaczcie, odcinka dzisiaj nie będzie, bo kiedy włączyłam simsy ktoś był bardzo mądry i wyłączył komputer no i się nic nie zapisało, a już mi się nie chce włączać <zła> Ostatnio edytowane przez tallje : 26.07.2012 - 21:00 |
![]() |
![]() |
#53 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jestem ciekawa tego co będzie dalej i bardzo podoba mi się wątek kryminalny. Klacz jest śliczna, ciekawe czy pozna jakiegoś jednorożca. Uwielbiam fryzurę i kolor włosów Imogen. Moja ulubiona bohaterka, na równi z malutką ;3
![]() |
#54 |
|
![]()
Uwielbiam twoje rodzinki i czekam na więcej. Cudowne
![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
heheh, bardzo dziękuję!
przygotujcie się na odcinek z około...70 zdjęciami, duzo fotek cykałam XD Rodzina Hapter, część XI ![]() Miranda miała urodziny! ![]() I tak wygląda po małej przeróbce w czasie plotkowania z tatą. ![]() Mama jej jeszcze nie widziała... ![]() ...ale kiedy wróciło do domu była dumna, że już sobie znalazła hobby- rysowanie. ![]() Alice wróciła właśnie od lekarza- z powodu ciągłych bólów głowy, zawrotów i nagłego osłabienia, postanowiła wreszcie się do niego udać. Jednak, jak się spodziewała, sam nie znał ani przyczyn jej złego samopoczucia, ani lekarstwa. *** Kiedy Mimi poszła spać do nowego pokoju ( który strasznie się jej i mi podoba), zauważyła terrarium. Pomyślała, że to pewnie do ozdoby, jej mama jest do tego zdolna... ![]() Na drugi dzień rano spytała się jednak Ali, co terrarium robi w akurat JEJ pokoju. ![]() - Skoro nie pomagasz mi w obiedzie, to chociaż idź się wykąp. Nosisz te same ubrania 4 dni, prześmiergłaś nauką. A poza tym tu nic dobrego już nie zrobisz - mamusia skutecznie ją zbyła. Ale i w łazience nic dobrego nie zrobiła...czy muszę komentować do zdjęcie? ![]() Alice w tym czasie poszła powyrywać chwasty...w piżamie. Cała Alice ![]() ![]() Mimi szybko uciekła z łazienki i poszła zająć się Alexem. Baaardzo się polubili... ![]() ![]() więc mała chciała przejść się z nim na spacer! ![]() Niestety wiele ją omineło, jak widać samochód z lodami bardzo pasuje i Alice.. ![]() ...i Jackowi. ![]() *** ![]() Parę dni później Alice i Jack ( w mundurze, chciał się pochwalić przed uczniami...a może nauczycielami? Zwłaszcza tej zgrabnej blondynce od angielskiego...) odebrali Mirandę ze szkoły... ![]() ...i postanowili wybrać się na urozinową kolację dla Mimi! ![]() Po wyjściu Jack zauważył parę podejrzanych obiektów wrzeszczących i postanowił ich spisać. ![]() I oczywiście napisać raport. W tą samą noc odwiedziły ich dwie, kompletnie różniaste osoby... ![]() Jelenie atakują moje pranie ![]() ![]() *** A prezent? Zgadnijcie co było prezentem: Leo! Czyli prościej mówiąc żółwik =D ![]() ![]() Mimi strasznie się ucieszyła, kiedy wróciła ze szkoły... ![]() ... i od razu zaczęła gadać do żółwia, dziwne dziecko... ![]() Później oczywiście wspólny posiłek... ![]() ... i oglądanie telewizji. "Ojej!" ![]() "Czy oni zabiją tego żółwika" ![]() "Ahaa" ![]() "YYYY" ![]() "Tato, nie bądź beksa kurde!" ![]() "No ale..." ![]() " O pacz. Nie zabili go!' <wyszczerz> ![]() <wyszczerz> ![]() <wyszczerz> ![]() <wyszczerz> ![]() "Eyuy, co my odwalamy?" Alex w tym czasie był o dziwno normalniejszy niż zwukle, znowu wykopał jakieś gówno... ![]() ... i złożył hydrant ![]() ![]() *** Miranda coraz więcej malowała- bardzo to lubiła. ![]() Jack wrócił do siłowni po krótkiej przerwie- jak nie podciągał tego czegoś... ![]() ...to biegał. ![]() Alice w tym czasie zauważyła słodkiego pieska na ich podwórku. Wabił się Lassie Mały pies. ![]() Był STRASZNIE słodki ![]() Alex też go polubił... ![]() No paczcie, czyż nie jest słodki? ![]() No ale koniec szaleństwa, trzeba się zająć Leo. ![]() Mimi właśnie wraca do domu, bacznie przyglądając się kierowcy. ![]() Wcale się nie dziwię- jak można się tak niemodnie ubierać! ![]() Chwilę później siedziała z tatą i Leosiem, oglądając wiadomości ![]() ![]() A Ali w tym czasie poleciała zobaczyć się z Aoulette i Verą- Imogen nie mogła przyjść : C ![]() -Hej Vera, hej Lette...Macie coś? - Strasznie niewyraźnie wyglądasz, dobrze się czujes?- Lette chyba nigdy nie mówiła zwykłego "cześć" Ali nie lubiła kłamać przyjaciółek, ale co im miała powiedzieć? Że głowa jej za chwile eksploduje? ![]() - Tak, w miarę dobrze, dzięki. Lette chyba ją przejrzała, ale już się nie odzywała... Odezwała się za to Vera. ![]() - Tak, mamy! Pytałam chyba wszystkich w mieście, uwierz mi, WSZYSTKICH. ![]() - I oznajmiam wszech i wobec, uwaga drogie panie, dowiedziałam się wszelakich niezbędnych dla nas, czyli Very Blacbourn, Alice Hapter-Clark, Aoulette Ptak i Imogen Pelly... ![]() - VERA, DO JASNEJ CHOLERY, NIE PIE*RZ TYLE!- Lette była BARDZO cierpliwa. Alice się już przyzwyczaiła... ![]() Shot at 2012-07-27 - No dobra, udało się. Nikt go nie widział z żadną kobietą, nikt w ogóle go niewidział w mieście. Joe Hikita nawet nie wie, kto to jest. A teraz żegnaj, Ali i pani Wielkie Ego. Do zobaczenia w przyszłą sobotę lub niedzielę. ![]() I już jej nie było. -Lette, musiałaś? ![]() ![]() - Przecież ja jej nic nie zrobiłam...- mina i głos niewiniątka. - Jasne..A masz coś chociaż? - Pewnie! Uwierzysz, że te pacany z policji... - Lette! - No co?! Ci mili panowie naprawdę uwierzyli, że chcę z nimi pracować? Spytałam się nawet jednego, czy ma wolne od rozlepiania mandatów popołudnie, strasznie przystojny był. A te mięśnie, sama nie powiem gdzie... ![]() -Pytam się sama wiesz o co! - Dobra, dobra, rozchmurz się. Pytałam. ![]() - I co? - Nie ma. - Jasna dupa, CZEGO NIE MA? - Uspokój się, od tego się zmarszczki robią- Stary tekst. ![]() Pytałam i okazało się że na jego oddziale nie pracuje żadna kobieta. Tam w ogóle nie pracuje żadna kobieta, dlatego John bardzo ucieszył się, że dołączę do ich grona. - I założę się, że tak samo się zmartwi, kiedy powiesz że żartowałaś. ![]() - Może. Aha, ważne. Imo mówiła, że Jeanne śledziła Jacka, ale ona nawet nie wychodził z biura. To znaczy wychodził z jakimś kumplem na chwile na dwór, rozmawiali, dzwonili gdzieś, a później jechali, ale na inne piętro. Dzień w dzień tak samo.... Ale ja już muszę iść. Nawet monopolowy zamknęli, szkarady ***... - Dobra, pa. Lepiej już idź. Ali miała mętlik w głowie. Jack nie ma w pracy żadnej kochanki, ale nie wychodzi z pracy. Chociaż mimo to, nie wraca do swojego biura, tylko lezie gdzieś indziej z jakimś "kumplem" ![]() Nagle zakręciło się jej w głowie. "Teraz chyba na prawdę eksploduje" pomyślała. ![]() I upadła. Nikt jej nie widział, bo kto? Wszystko dawno pozamykane. Pomyślała jeszcze, że dzisiejsza noc jest wyjątkowo piękna. Tylko, dalczego gwiazdy łączą się w zygzaczki? ![]() Zemdlała. ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
Ejjj... tu tak zabawnie i miło, a Ty mi tu ludźmi chodniki zapełniasz
![]() Agentki są niesamowite. Przy "jasnej du***" odpadłam <lol> A teraz wybaczcie, idę wymienić pampersa ![]()
![]() |
#57 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
ja tez mam tego kierowce, a te babki sa najlepsze hehe i te teksty xD mala jest slodka , ciekawe tylko co bedzie z Ali...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
hehehe, dziękuję wszystkim! cieszę się, że się podobało.
odcinek wstawię nie wiem kiedy, wczoraj wróciłam z nad morza i w miedzy czasie zdążyłam trochę pograć, ale muszę go jeszcze napisać x) |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Nie cieszcie się, nie ma odcinka (x
Wpadłam tylko na pomysł: kto chce, żebym go informowała o nowym odcinku, niech się tutaj ładnie zgłasza! Simsy odpalam za chwilę, ale w troszkę innych celach... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|