|
|
#11 | |||||||
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Ja chcę zawsze tyle komentarzy!
![]() Cytat:
Ale fakt, policja mogłaby się bardziej przyłożyć do szerzenia sprawiedliwości (nawet sam Armando tak stwierdził!). Ale pewnego dnia wezmą się za nich wszystkich xD Cytat:
No i trzeba tez nadmienić, że rodzice Kiry przez tę parę lat mieszkania w sąsiedztwie mieli okazję poznać Kastora i wiedzą, że zależy mu na Kirze. No i być może mają nadzieję, że dziewczyna sama zechce się z nim związać. Co do zdjęcia - mówią, że złość piękności szkodzi, więc ja tam nie wiem ![]() Cześć, Libby! Cieszę się, że zerknęłaś do czegoś nowego ode mnie Cytat:
W zasadzie ile było szczerej prawdy w słowach Kastora skierowanych do Kiry to nie wiadomo ; D Cytat:
Cytat:
Pana administratora również witam w moich skromnych progach! ![]() Oficjalnie, bo nieoficjalnie niejednego przyłapałam już na czytani xD Cytat:
Trykuu. chyba też pierwszy raz u mnie? ![]() Uległa? Hm, ostatecznie "miłość jest ślepa". A nie wiadomo teraz, czy okaże się silniejsza od marzeń. marmolaaada - kolejna nowa czytelniczka! Yay! :> Ale najlepiej błoby "czytelniczka i stałą komentatorka"! Haha, ciekawa wizja z tą żoną i dwójką dzieci Mi się jednak wydaje, że jak nie Kira, to żadna ;] Mało która normalna, inteligentna dziewczyna związałaby się z kryminalistą, chyba, że byłaby w nim zakochana na zabój jak np. Daniela Skarpa.Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A kiedyś ktoś narzekał przy FS, że tekstu jest za mało... Staram się układać tekst i zdjęcia proporcjonalnie. No i żeby tez nie przesadzić z ilością fotek, bo strona się będzie ładować w nieskończoność. Wszystkim Wam bardzo dziękuję! Nie spodziewałam się, że dostanę tyle tak napisanych postów! ![]() Niestety, dzisiaj nie dowiecie się, co zrobiła Kira, aczkolwiek mam dla Was trochę innych dobroci ![]() Od Bartosza wszystko się zaczęło ;] Miasteczko Macie wszystkich burmistrzów (Arek, Antoś, Esi) w jednym miejscu ![]() + nie mam pomysłu jak zaznaczać bliźnięta... w każdym razie Alicja i Julianna to bliźniaczki, no i studenci Tymek i Nina to również bliźnięta ![]() + Alicja miała tak naprawdę 3 mężów, ale nie wiedziałam, gdzie go tam wcisnąć xD |
|||||||
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|