|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
wnerwia mnie to.. ja mam otwarte otoczenie na nowo po instalacji dodatku i też nie moge.. nie wiem o co chodzi ale szkoda ze nie ma otoczenia w ktorym jest wszytsko a nie ze albo mam parcele z klubami nocnymi, albo ze scenami, albo z koniami i nie ma takiej różnorodności a jak chce sobie wstawić to albo sie wstawi nie od razu przy drodze parcela, tzn ze jest czesc trawy kolo drogi nie tak jak oryginalnie wstawione przez nich parcele co mnie wnerwia albo nie moge wstawic wcale.. a nie umiem tworzyć światów sama, żeby sobie zrobić taki jaki chce.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
A może ktoś z Was wie, gdzie ściągnąć Sunset Valley ze wszystkimi dotąd dodanymi budynkami, jakie dochodziły w kolejnych dodatkach?
Ja znalazłam puste Sunset i Riverview tu: http://www.modthesims.info/download.php?t=344655 Oraz Sunset z budynkami z Po Zmroku: http://www.modthesims.info/download.php?t=424192 @Ilona-od tego typu pytań jest ten dział http://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=228 ,wiec zapytaj tam EDIT: Ok
Ostatnio edytowane przez Searle : 16.11.2012 - 18:17 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 12
|
@up up
Czasami mam tak samo, ale radzę sobie tak, że jak mam parcele oznaczoną domkiem to klikam na nią interakcją "wyburz" i potem zmieniam ją na parcele publiczną i mam. Nie wiem czy u was to bedzie działac, ale u mnie to działa
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
tak tylko że potem nie mam domków a pustych parceli których nie można wykorzystać pełno. O ! super by było jakby ktoś znalazł Sunset Valley ze wszystkimi dodatkami ! dołączam się do prośby.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 15
|
Myślicie, że dodatek będzie już marketach typu Carrefour?
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 11
|
Już po premierze więc powinien być w tych większych marketach.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Mam pytanie: właśnie chciałam zainstalować grę, a simsy ciągle mi się aktualizują
Dlaczego?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
to normalne, że przed instalacją dużego dodatku gra się najpierw aktualizuje, to trochę trwa zresztą. Cierpliwości
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
a czy ktoś z was miał może poparzenie słoneczne? Chciałam to wypróbować, siedzę w lecie simami poza domem i nic
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Moja simka ma pragnienie że chcę mieć jakaś skrzynie na kostiumy,co to jest i gdzie to zdobyć? szukam i znaleźć nie mogę ;/
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|