![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam! Nie było mnie dość długo, ale nie z mojej winy. Nie mam już niestety rodzinki Marcos ale pozostało mi po niej duuuuuuuuuuzo zdjęć więc postaram się dziś i w ciągu kilku najbliższych dni nadrobić zaległości i wstawić kilka odcinków. Dziś trochę mało zdjęć, ale pojutrze będzie dłuuugi odcinek ;D
Szczęście młodych małżonków przepełniało caały dom, nawet łazienkę: ![]() Adiele po woli zaczynała przywykać do swojej nowej roli jako Pani Marcos. Większą część dnia spędzała nadal w kuchni, ucząc się nowych przepisów i przygotowując wspaniałe uczty. Szczególną radość sprawiało jej gotowanie kolacji - jedyny posiłek jaki mogła zjeść z mężem, który niestety musiał wrócić do pracy.. ![]() -Hmmm... chyba będzie już gotowe. Mam nadzieję, że będzie smakowało Alano... ![]() Adiele często wspominała swoją rodzinę, którą zostawiła na dalekiej Syberii. Czasem nawet pisała do nich listy (to tak daleka Syberia, że nie zainstalowano tam jeszcze telefonów ![]() ![]() ...a także o nowej roli, jaką przygotowało dla niej życie. ![]() ![]() -Kochanie, mam dla Ciebie wspaniałą wiadomość...-Adiele nie musiała kończyć, Alano natychmiast odczytał wszystko z jej dziwnie błyszczących oczu. -Skarbie, jestem najszczęśliwszym mężczyzną na świecie! Wciąż nie mogę uwierzyć, że nam się udało. Teraz nie mogę sobie nawet przypomieć, jak wyglądało moje życie przed podróżą do Rosji! Kocham Cię, Adiele... i Ciebie też kocham, mały brzdącu...- wyznał Alano patrząc w oczy swej ukochanej ![]() ![]() ![]() To tyle na dziś ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|