|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
| Trójkę |
|
1 | 5.26% |
| Czwórkę |
|
4 | 21.05% |
| Adopcja |
|
3 | 15.79% |
| Wyzwanie ile się tylko da |
|
11 | 57.89% |
| Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#271 |
|
Reputacja: 10
|
zabijcie mnie normalnie zaraz mnie szlag trafi!!! Juz trzeci dom buduje, a tu kurde okazuje sie poprzedni ma zbugowane schody i znowu inny QQ aaaa grrrrr musze sie odstresowac!!
umc umc umc! moj akumulator do wymyslania historyjek ol yeah xD dzieki takim nutka chce sie grac i wymyslac porabane historyjki umc umc umc!!!http://www.youtube.com/watch?v=6H-znoPzj1U (wiem odwala mi xD) |
|
|
|
|
|
|
|
#272 |
|
|
moi drodzy powiedzccie mi jaka rozdzielczosc widzicie, bo ja na moim monitorze nie umiem tego odroznic, bo niby jest 800, ale cus za duze mi sie wydaje nadal
jak widzicie screena?
|
|
|
|
|
|
#273 |
|
|
JEJKUUUUU! Chciałabym mieć taki talent do historyjek jak Ty!!!!!! Chlopacy sa boscy i w ogole wszystko jest super
Nie poznałam Malany w sukni ślubnej ;p pisz tak często jak się da
|
|
|
|
|
|
#274 |
|
|
eyvee u mnie tez screen jest spory
i oczywiście czekam na next!
|
|
|
#275 |
|
|
Ok, wkurzylam sie sciagnelam program do zmniejszania masowo zdjec ;D
Jestem jeszcze w trakcie robienia domow dla wszystkich domownikow, wiec nie mam za duzo zdjec, ale powolutku do przodu potem juz z gorki i graaaanie ![]() Rodzina Dracule ciag dalszy Helena jak zwykle wczesnie rano zajmuje sie domem.. ![]() Kise zdecydowal sie opuscic rodzinny dom i pojsc na swoje ![]() ![]() W tym czasie Tony juz grzal kanape w nowym domu ^^ ![]() Sutton zas odpoczywala przy ksiazkach... ![]() ...a potem do komputera szukac ofert pracy ;D ![]() Teraz oboje mieli duzo czasu wolnego dla siebie, np wspolne ogladanie telewizji... ![]() ...no a podczas ogladania filmu rozne rzeczy mogly sie zdarzyc xD ![]() Tony jak zwykle saczyl napoj z owoca plazmowego... ![]() Sutton mogla sobie pozwolic na inne smaczne posilki. ![]() ...ale powoli smucily Sutton samotne jedzenie na tarasie podczas slonecznych dni..wolala je spedzac razem z Tonym. ![]() Wieczorem Sutton podjela decyzja i porozmawiala z Tonym o ich przyszlosci. ![]() Jak sie Tony dowiedzial Sutton chciala stac sie wampirem takim jak on i zyc razem wspolnie, a nie osobno jak teraz. Chlopak nie wiedzial czy to dobry pomysl dla ukochanej...bycie wampirem ma swoje plusy, ale takze duzo wyzeczen... ![]() ...ale Sutton zdecydowala sie juz i poprosila Tonyego o przemiane. ![]() Tony zrozumial, ze nie przekona dziewczyny wiec tak jak chciala ugryzl delikatnie zone w szyje, po czym Sutton powoli zmieniala sie w wampira. ![]() Sutton po ugryzieniu Tonyego byla troche slaba, wiec brunet pozwolil wymasowac dziewczyne. ![]() ![]() ..po czym oboje poszli spac <jak slodko >![]() Tony przesiadywal czesto w nocy grajac w szachy...oczywiscie sam, bo Sutton spala.....moze jednak zrobil dobrze godzac sie z wola ukochanej? Beda mogli przynajmniej byc razem, a nie mijac sie w porach dnia. ![]() A tutaj Kise przylapal brata na wpijaniu sie w Sutton xD "Oyyy... bracie ludzie patrza hahah!" ![]() Tony nie zauwazyl Kise'go po czym odskoczyl jak oparzony xD Sutton strzelila buraka ![]() ![]() Sedziwa babcia Kate oddawala sie starej pasji - malowaniu. Oj ma sie jeszcze ten dobry wzrok ![]() ![]() ![]() W tym czasie William przypalil sobie tylek ( i znowu o malo co nie umarl !) kiedy chcial odkryc nowy wynalazek.![]() Ginny rozmawiala dalej z Gaara, ale nagle kontakt sie urwal....dziewczyna nie wiedziala dlaczego, ale chlopak nie odpowiadal.... ![]() A tutaj Ginny z bliska, wrocilam do jej fryzurki za dziecka. ![]() Wspolne przytulani w wannie Kise i Malany ![]() ![]() CDN ;p Ostatnio edytowane przez eyvee : 14.08.2012 - 23:55 |
|
|
|
|
|
#276 |
|
|
jak słodko
u wszystkich jedna wielka sielanka i dobrze!
|
|
|
|
|
|
#277 |
|
|
Mało..Foch. xD Ale skierka racja słodko
3...weź tą wielką miłość pokaż nam, wiecznie głodnym historyjkoeyvee żercą xD
|
|
|
#278 |
|
|
właśnie! Wiecej! masz talent ja ci zazdrościć!! :< naseriomaszślicznychsimówfajnekoszulkihistoriaopis yfotki****ajawychodze!+kocham tą fote: http://i.imgur.com/CvpO4.jpg
|
|
|
|
|
|
#279 |
|
|
Ach
Jak cudownie i sielankowo I oczywiście nadal czuję niedosyt!!!
|
|
|
|
#280 |
|
|
Jestem ciekawa dzieci blizniakow
po takich rodzicach mozemy sie spodziewac małych modeli albo modelek ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 121 (0 użytkownik(ów) i 121 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|