![]() |
#7 | |
Reputacja: 12
|
![]()
@up tylko raz w windzie zzrobią bb i będą mieć dziecko . z modem
Cytat:
![]() ![]() Rodzina Larett , odcinek 2 Wnętrze baru . ![]() Michelle spotkała takiego miłego pana , co do niej wydzwaniał. Pod pretekstem autografu zaczepiła gościa. ![]() ![]() ![]() Żeby się rozerwać poszła do Jasnoty. Jak się gościu cieszy ^^ ![]() Pogadała i poplotkowała z bramkarką. ![]() ![]() Usiadła przy barze i piła dużo. Na zdjęciu ma trochę dziwny nos. ![]() ![]() Zaczęła szaleć na parkiecie. Myślała o bogactwie i brylantach. Przecież będzie sławna , bogata itp. ![]() I spotkała tego durnego gościa w stroju wojskowym i zaczeła gadać , żeby mu zainponować , flirtować i inne takie. ![]() Coś się jej stało z pudrem ![]() ![]() Coś tam pijana gadała i gadała , a ten się śmiał. Przynajmniej naiwniak myśli , że to wielka miłość ![]() ![]() Rozluźniła się i nawet tańczyli razem. ![]() Coraz częściej czatowali i gadali przwez telefon. Przyjaciół też nie zaniedbywała. (nie mam talentu do wnętrz i ustawiłam byle jakie krzesła) ![]() ![]() Poszła sobie do baru 'U gieńka' i zaczęła podrywać kolejnych facetów. ![]() ![]() Zapomniałam powiedzieć , że pani Larett ma dwie pasje - malowanie i miksologia. Pracuje jako stróż prawa. ![]() ![]() BONUS. Koncert ![]() Ach , ten wzrok ![]() This Is Sparta! ![]() ![]() Widoczek na BP nocą. Cudnie. ![]() Garbus ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|