|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#351 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzieki wszystkim, u mnie troszke lajtowo i bez zbednych historyjek ;D
Rodzina Hiwatari / Dracule Ginny i Gaara duzo czasu spedzali razem, nawet po szkole. ![]() Odrabiali wspolnie zadania domowe i swietnie sie przy tym bawili. ![]() ![]() U Hiwatarich burza mozgow xd ![]() A Mary Lou jednak w ciazy... ![]() Rex ma chyba chrapke na swinke Divy ![]() ![]() Pewnego wieczoru Gaara zaprosil Ginny do knajpki i na swiezym powietrzu zaprosil do wspolnego ogladania gwiazd... ![]() Troche powoli i ostroznie ale posuwal sie naprzod ![]() ![]() ![]() Potem nastala taka niezreczna cisza, patrzyli sobie oboje w oczy... ![]() I Gaara odwazyl sie pocalowac sloooooodko Ginny ![]() ![]() ![]() Kiedy nastoletnie milosci kwitly Mary Lou sprzatala w domu jak zwykle - teraz przyszla pora na klatke swinki. ![]() A oto spotkana osoba na basenie - Malana Dracule.....stroj kapielowy lezy na niej jak ulal. ![]() A gdzie to pedzi Kuroko?.. ![]() A no tak umowil sie ze swoja dziewczyna, sliczna Angelita ![]() ![]() Ku mojemu zdziwieniu Angelita jest miastowa i nie zmienilam w niej nic oprocz makijazu i wlosow..... ![]() ![]() Kwiatki dla slicznej dziewczyny ![]() ![]() Diva tez nie byla gorsza, byla popularna w szkole i byloby dziwne gdyby nie miala tez znanego chlopaka ![]() ![]() Oto Diva i jej luby Adam Sevani xD <wiem, niepodobny no ale...> ![]() Oboje byli powariowani, lubili sie smiac i dobrze bawic na imprezach. ![]() Venessa tez nie byla gorsza....oto Leo - jej milosc, niedlugo beda mlodymi doroslymi ![]() ![]() ![]() Niekiedy sie klocili, ale to nic powaznego...po prostu planowali swoja przyszlosc, Leo jako wojskowy, a Venessa w policji. ![]() Mary Lou nie sluzyla cos ciaza....co sie dziwic troche lat juz ma. ![]() Kai dalej szlifowal cialo...wkoncu robota sie siedzaca wiec musi sie troche poruszac. ![]() Pichcenie obiadu dla licznej rodzinki. ![]() No i nadszedl dzien apokalipsy xd ![]() ...narodzil sie chlopczyk Daisuke ![]() ![]() ...chwile depresji poporodowej xd ![]() A ze nie lubie grac niemowlakami to od razu go zmienilam - wiekszy juz Daisuke. ![]() ![]() Nauka chodzenia szla mu niezwykle gladko... ![]() Rexowi snia sie chyba jakies koszmary bo mi piszczal xd ![]() A nastolatki zameczyly laptopy w domu, bo za duzo chatowali an necie i Kai musial je wszystkie naprawiac. ![]() A to kto? To jest luby Rossie.....zastrzelcie mnie, ale nie pamietam jak mial na imie xD Jest miastowym, ma ladne imie, ale kurcze za szybko wylaczylam gre ![]() ![]() ![]() Adam i Diva beda szli razem na studniowke.....calusnik z tego Adama, ciagle by sie cmokal z Diva ![]() ![]() Venessa tez nie byla gorsza chociaz nie byla tak smiala jak mlodsza siostra. ![]() Kolej na Rossie, tutaj to chlopak zapytal ja o wspolna studniowke.. ![]() ![]() Oczywiscie Rossie zgodzila sie i dala mu niesmialego buziaka ;] ![]() ...a potem sie zastanawiala czy ktos ja widzial xD ![]() CDN ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#352 |
|
![]()
Wreszcie Odcinek od naszej Eyvee kochanej
![]() ![]() Trojaczki ![]() ![]() Cieszę się że Garaa wkońcu się ogarnął <BRAWA DLA PANA> Tworzą razem śliczną parę! Gdybym wyglądała tak w kostiumie kąpielowym, byłabym najszczęśliwszą kobieta pod słońcem.! Czekam na next. |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
|
![]()
DIVA
![]() ![]() Co u bliźniaków? ![]()
![]() |
![]() |
#354 |
|
![]()
Najbardziej lubię Dive xD jest najładniejsza jak dla mnie
![]()
![]() |
#356 |
|
![]()
omg, ja nie wiem, bo może to ja jestem jakaś dziwna, ale dopóki bliźniakom nie urodziły się dzieci wolałam rodzinkę Mary Lou
![]()
![]() |
#357 |
|
![]()
Haha, jaki Adam.. Eyee serio masz manię.
![]() ![]() Jacy oni wszyscy są przewspaniali! Jak Ty to robisz, masz takich ładnych simów i w ogóle takie historie.. Jaaaaaaaa Cię. Młodzi są piękni. Wszyscy, to takie niesamowite, że wyrośli na takich.. simów, no. Hahah, nie przedłużam, kocham Twoją rodzinkę, czekam na więcej. ![]()
![]() |
![]() |
#358 |
|
![]()
Podziwiam cię, że ogarniasz tyle nastolatków i jeszcze znajdujesz dla nich miłość, ja dopiero jak dorosną, najpiękniejsza jest jednak Diva i Leo a może np po wielu, wielu perypetiach połączyć ich razem i będą śliczne bliźniaczki lub trojaczki ( zgodnie z tradycją hi hi hi )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
|
![]()
OOOOOOOOOOO ja cie, ale Diva jest śliczna! Ale Vanessa też niczym jej nie ustępuje w uodzie ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
|
![]()
Przypomnialam sobie ten blondyn od Rossie to Loki Newilson :3
Uuuuu! Uuuuu! ![]() |
![]() |
![]() |