|
|
#3 |
|
Reputacja: 11
|
Świeżo po studiach? Wydaje mi się, że nawet, gdyby dostawała stypendium po każdym egzaminie, nie byłoby jej stać na taki dom...
Dach jest zdecydowanie zbyt płaski. Okej, rozumiem, nowocześnie i w ogóle, ale bez przesady... Nie podoba mi się to ogromne okno z lewej strony i jednolite podłoże. W przedpokoju przydałby mi się jakiś akcent, bo jest trochę za mdło. Obrazek nad koszem nie pasuje mi, bynajmniej nie wepchnięty w kąt. Umiejscowienie kosza też mi nie pasuje do końca. Pomysł na salon podoba mi się, szczególnie z tym oknem. Tylko wywaliłabym ten czarno-biały obraz. Te roślinki na stoliku przy aneksie kuchennym... omygy. W kuchni nie podoba mi się praktycznie nic, ten zestaw jest zbyt udziwniony. Poza tym, wszędzie jest ślad czegoś 'realnego' - torebki, roślinki, a tu nic. Obraz sera też nie pasuje. Znów jest wepchnięty w kąt. Poza tym, chyba za dużo tych ogromnych obrazów w jednym pomieszczeniu... Sypialnia podoba mi się najbardziej. Zmieniłabym jedynie stolik i krzesło. Łazienka to mój koszmar. Nie podoba mi się odcień zieleni. I zestaw łazienkowy, który został użyty. Ogródek za domem też mi się podoba (albowiem maxisem wieje!). Ogółem, gdyby parę rzeczy zmienić, byłoby ok. |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|