|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#381 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wow. Ja bym nie ogarnęła takiej familii. No i mój pc by zdechł
![]() Piękni, a Leo na serio przystojniacha. Czekam na relacja z domu Tonego ![]()
|
![]() |
#382 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Guest
|
![]()
Faktycznie baaaardzo duuzo simów. Doliczyłam się 17, kurcze... chapeau bas. >D I Piękne dzieciaczki. Ja jak grałam w trójkę trafiałam na same potwóry, u których nie obeszłoby się bez korekty w CASie. ;d Więcej więcej więcej!
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
|
![]()
A Vanessa mimo, że adoptowana i tak strasznie przypomina mi Mary Lou. Więc obie są śliczne!
![]() A Rossie jest niesamowicie urocza! O! A dzieci Kise'go i Malany są takie łaaadne. Po prostu, aż się chce nimi grać. Ogólnie podziwiam cię za to, że dajesz rade swatać te wszystkie dzieciaki, a na dodatek, wszystkie są piękne! ;'3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
|
![]()
He he dziekuje wam za tak mile komentarze.....nie wiem jak to jest, rodza sie takie i juz i powiem wam, ze coraz rzadziej uzywam CAS'a do poprawy sima, jedynie chyba u miastowych jak sa brzydalami
![]() Rodzina Dracule / Hiwatari ciag dalszy Venessa moze wreszcie odpoczac od gromadki rodzenstwa w swoim domu razem z Leo. ![]() Nie ma to jak relaksujaca zabawa z poduchami pod wieczor. ![]() Mogli cieszyc sie blogim spokojem ogladajac tv. ![]() Venessa musiala sie nauczyc gotowac, bo Leo byl baaardzo glodnym facetem;p ![]() ![]() Dziewczyna dostala sie do policji, ale to nie znaczy, ze nie musi rozwijac swoich umiejetnosci. ![]() "Wstydnis" ![]() ![]() Leo i poranne mycie zebow - chlopak byl perfekcjonista i pedantem ;p ![]() ![]() Wspolne spanko w nowym lozku ![]() ![]() Venessa wczesnie rano poszla robic sniadanie dla siebie i Leo.....kapcie ma super xD ![]() I zblizenie na Venesse. ![]() Leo mimo poczatkujacym umiejetnoscia gotowania Venessy bardzo lubil jej posilki. ![]() Leo i jego "Wielka Mama" ;p ![]() No i po stresujacych zabawach w kantynie xD ....pora poczytac sobie ksiazke. ![]() A co u Tonyego i Suton? Trojka berbeci jak zykle bawi sie calymi dniami. ![]() Tetsu nie przepadal za kaszkami...wolal swoja butelke ;p ![]() Wspolne zabawy po dlugim dyzurze Tonyego i Keity. ![]() Charla jak zwykle patrzy sie na cos innego i sie upackala ^^ ![]() Kladzenie maluszkow spac... ![]() ![]() Sutton plakala ze wzruszenia, ze ma wlasna rodzine i tyle dzieci. ![]() Tony mial roboty w szpitalu od grooooma, ale zawsze znalazl czas mimo zmeczenia dla swoich berbeci... ![]() ![]() Sutton takze zajmowala sie dziecmi jak tylko byla okazja <dlugo pracowali i niania ciagle opiekuje sie trojaczkami>. ![]() Gerard drapie sobie domek w najlepsze. ![]() Czas nauczyc chodzic brzdacow. ![]() Sutton uwielbiala rozbawiac maluchy zabawa w 'Ugabuuugaa' ![]() Potem znowu kilka lekcji tuptania... ![]() Tetsu bardzo polubil malego Gerarda ![]() ![]() ![]() Slodziaaaaak ![]() ![]() Mimo braaaku czasu przez prace i zajmowaniem sie dziecmi i malym kotem xD Tony nie przestawal okazywac czulosci swojej Sutton....ach ten wzrok ![]() ![]() ![]() Slodkie przytulasy w wolnej chwili. ![]() Gerard urusl i byl doroslym kotem....oczywiscie musial skorzystac i poszedl obwachac Keite. ![]() Tetsu i jego kaszka ;p ![]() Kolejny zabojczy wzrok Tonyego xD ![]() Sutton takze ma swoj uniform :0 ![]() No i czas nauczyc mowic szkrabow....to juz nie bedzie takie latwe xd ![]() Gerard spiderman xd ![]() A tutaj chce sie wam kicia pochwalic nowa obrozka ;p ![]() Moja pokojowka......szlag! Czemu zas jakas ladna mi przylazla.... ![]() "Hej...maly... patrz jak sie to robi! Koci boks! Miaaauuu!" ![]() A mowia, ze to tylko malpy wisza na swoich ogonach na drzewach... ![]() Gerardowi wcale nie jest potrzebny dodatek "Nie z tego swiata" xD hahahahah ![]() A teraz zagadka.....sama bylam zaskoczona! Nie spodziewalam sie "jej" i doznalam szoku..... Kim jest ta dziewczynka? Ma na imie April. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
|
![]()
April? April? E....Blond włosy?->Kise? xDDDDD jego nowa córka? xD No dobra nie mam pomysłów
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
|
![]()
Nie mam pojęcia kim jest ta dziewczynka ale wygląda nieziemsko!
Leo i Vanessa tworzą razem świetną parę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
|
![]()
Wygląd April powalił mnie na nogi !
![]() Oczywiście,że to może być córka Kise,bo ma blond włoski po tatusiu ^^ Czekam na więcej,no ! *,.,*
![]() |
#389 |
|
![]()
April to na pewno jest córka Kise bo ma kolor włosów po tatusiu czekam na ciąg dalszy ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
|
![]()
April to pewnie córeczka Kise!
![]() ![]() Ci simowie są piękni! Napatrzeć się na nich nie mogę.. ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|