|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
up: O Ćwirowie
Ostatnio właśnie u nich grałam i mam parę fotek na zbyciu.Zacznijmy od tego, że Kasandra i Alexander dzięki mnie są podobni do swoich rodziców. Kasandra i Bella to normalnie dwie krople wody (jak chcecie wiedzieć jak to zrobiłam to piszcie w PW). Kesi ( ) postanowiła zmienić swój styl i zafarbować włosy. Właśnie się zakończyło u nich wesele, które było totalną katastrofą (chyba nie muszę mówić z kim). Wygląda teraz całkiem ładnie :![]() Przymiarki z Niną (nie widać jej na zdjęciach): ![]() K (Kasandra) : I jak? N (Nina) : W tej sukience wyglądasz staro. K : No dobra jest jeszcze, kolejne 100 sukienek do przymiarki ![]() ![]() Nastała już noc, a one jeszcze były w sklepie: -N: -ziewa- Ile ja tu będę jeszcze siedzieć? -K: No i jak ? -N: Wow ![]() -K: cudownie czyż nie? -N: Kupujemy ! Nastał najpiękniejszy dzień - dzień ślubu, tzn. byłby najpiękniejszy gdyby... ![]() ... Don nie uciekł by sprzed ołtarza... ![]() ...i nie zostawiłby jej samą przed ołtarzem. ![]() Oczywiście Darek musiał walnąć smajla ![]() ![]() A Kasandra dostała załamanie nerwowe. ![]() Dlaaaczeeeemu jaaaa?!
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|