![]() |
#11 |
Reputacja: 12
|
![]()
Telenowela Larett , odcinek 7.
Jednak ślub będzie za 2-3 odcinki. Przeoczenie ;( Oczywiście sorry za kryształki. I za maksisowe skiny miastowych. Za niedługo będzie nowa , lepsza era wstawiania historii . Prawdopodobnie już we wrześniu poznacie młode małżeństwo , które w przeciwieństwie do naszej Michelle żyje na wsi. Tak , miasto ze Zwierzaków. Ale później dokończymy historię Larettów Kolejny dziwny obraz znanego autorstwa. Ja bym nigdy nie namalowała takiego czegoś. ![]() Wampir przyszedł w strony Michelle. ![]() Tam , gdzie stoi to laboratorium , postawiłam laboratorium-szpital z AP. Tamten szpitał skasowałam. ![]() A na impreze piechtą ![]() Oczywiście dalej flirtowała z murzynkiem. ![]() ![]() Ale znalazła kolejnego staruszka . Mr. Maszkaron ![]() ![]() -Hura! -No co ty? ![]() - Lubię słońce -Aha. ![]() -Patrz , stary jaki on seksi. ![]() Fajne takie łóżko. Po ile? ![]() Ratusz ![]() Dziki pies znowu przyszedł. Na drugim zdjęciu na fajną minę ![]() ![]() ![]() Michelle pozdrawia fanów (normalnie serce widać) ![]() Przyszedła do niej pani policjantka plastik-fantastik ![]() I w Jasnocie urządziła wieczór panieński. Niestety ja nie mogłam uczestniczyć , mogłam tylko robić zdjęcia. Ale to też dobre ![]() ![]() Poprosiła swoją koleżankę o mowę pożegnalną. Nie wiem co gadała , nie rozumiem ich języka. Ale to pewnie bełkot. ![]() Buziaczek ![]() -Nie , to nie ja. To ona mówi. ![]() -A masz . Szampanem lejemy. ![]() Nawet na wieczorku zarabiała kasiorkę. Ale po co jak ślub za niedługo? ![]() ![]() ![]() Impreza trwała w najlepsze , aż... ![]() ![]() Gościu nie umie się ubrać ![]() Ale Michelle umie się bawić ![]() ![]() ![]() I wszystcy kochankowie Michelle przyszli na wieczór i z nią zerwali. Mam tylko zdjęcie z jednym. ![]() ![]() Niestety , ale jak goście przyłapali nas na robieniu tego zdjęcia kazali nam wyjść z klubu ![]() Nasza ekipa filmowa została na zewnątrz. W tym czasie wieczór dalej trwał. ? ![]() Michelle dzwoniła do nowych porzyjaciół i poznała takiego gościa o imieniu Dżordż. Taki rudy , który nie umie się ubrać odpowiednio do sytuascji. Często ze sobą pisali , telefonowali. Obiecał , że przyjedzie do niej. I na koniec odcinka: Nie chcę się żenić ![]() W następnym odcinku pokażę właśnie tą małą w wieku szkolnym.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|